Феро втрещи, останал доволен след хикса с Арда ВИДЕО

Треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов изуми с изказването си след домакинското равенство срещу Арда, което остави тимът му на предпоследно място във временното класиране. Специалистът от Дупница сподели, че останал доста доволен от показаното от неговите футболисти срещу отбор, който преди две седмици бе разбит в Пловдив от слабака Дунав. Спасов отличи добрата динамика и голямото себераздаване и желание на неговите играчи, като се надява тези елемнти в играта на Ботев да се запазят и за следващите важни битки на тима. 

„Мисля, че добре изиграхме двубоя. Бяхме преценили добре силните страни на противника, не им дадохме много шансове пред нашата врата. Търсехме гола до последната минута. Емоцията от първия гол ни повлия на концентрацията и допуснахме елементарен гол. Не мога да не съм доволен от показаното желание от момчетата, но в момента нямаме самочувствието да отбележим шансовете, които създаваме. Харесвам темпото, което можем да поддържаме за пълен мач и мисля, че в следващите мачове това ще ни донесе и необходимите точки“, започна Спасов.

„Спечелихме една точка срещу добър отбор. Момчетата се доближиха до желанието в мача срещу Лудогорец и това беше важно за мен също. Липсата на малко шанс не ни даде възможност да вземем повече точки от тези два мача. Продължаваме напред и не трябва да навеждаме глава. Разполагаме с ограничен ресурс, но тези, които играят се стараят изключително много“.

„Трябва да играем срещу Дунав по същия начин. За мен е най-важно колко гола успеем да отбележим, както и да се защитаваме добре и да не допускаме спадове в концентрацията, както днес. В сегашната ни ситуация нямаме друг избор“, завърши треньорът на Ботев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?