Следвайте ни

Феро с много тежки думи към играчите си и съдийството ВИДЕО

viber icon

Наставникът на Ботев Пловдив Феарио Спасов бе много разочарован след загубата от Арда с 0:1. Специалистът даде обяснение за слабите изяви на тима и заяви, че това не може да продължава в бъдеще.

"Много причини, които могат да бъдат обективни, като натрупана увора, отпадането от ЦСКА, едни и същи футоблисти играят в този сгъстен цикъл. Също така съдийски неточности, които ги имаше и в предния, и в по-предния мач. Не се оправдавам. Поемам своите действия, защото аз съм човекът, който работи с тези момчета. Съставът ми е неравностоен на някои позици. Загубихме нашия облик, настойчивосттта си по време на пандемята. Трябва по-голямо желание и инициатива. Показателно е, че апатията се настани и  така нещата изглеждат много трудно, независиво какво ще направиш. Не обвинявам никого от отбора. Просто така не може да се продължава, разочарован съм".

"Няма път, трябва да излезем да побеждаваме. Имаме играчи с доста стаж, това са хората, които трябва да поведат състава. Свежда се до Тошко да има ден. Създаваме малко положения пред противника. Натрупанта умора и като получиш гол след колективна грешка за пореден път. През три мача изход няма как намериш. Дано да финишираме както трябва този сезон". 

"Каквото можем го правим, но просто умората, неубедителните игри и психическата умора не позволява да изглеждаме добре. Това са резултатите, които се получават. Вярвам, че можем да излезем от ситуацията. Имаше и съдийски грешки в наш ущърб. Не искам да звучи като оправдание, но това са фактите. Арда бе по-свеж. В крайна сметка ние губим тези мачове. Това натежава и така се усилва напрежението преди важните мачове". 

"Всичките мачове са важни до края на първенството. Ще влезем с понижено настроение в тях. Ние трябва да се оправим сами. За следващия сезон трябва да направим доста добра селекция", заяви Ферарио Спасов. 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (1)

Чичо

Чичо

30.06.2020 | 11:16

Др. Спасов ,след всяка загуба виновни са обичайните заподозрени , но не и треньора .Още когато ви назначиха казах че сте поредната жертва .С нищо не сте повече от Белия ,а.... Само с това че сте обиколили всички отбори и сте изгонен от тях ,включително и от Ботевъ веднъж .Това показва кой е некъдърния за загубите .

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?