Следвайте ни

Фенска организация от чужбина скочи на Крушарски

Край на подкрепата за вас и начина на управление, обявиха

viber icon

Няма мира за президента на Локомотив Христо Крушарски, откакто се върна от двете командировки в чужбина. Втора декларация срещу порочния модел на управление на Лаута в рамките само на седмица разтърси черно-бялата общност. След гневното писмо за разрухата на школата, което бе подписано от фенклуба, тази сутрин организацията на привърженици, живеещи в чужбина директно обяви, че сваля подкрепата си към Крушарски и осъжда начина, по който се управлява клуба. Публикуваме декларацията на World Wide Locos без редакторска намеса:

Г-н Крушарски,

ние, привържениците на Локомотив Пловдив в чужбина, казваме КРАЙ на подкрепата към вас и вашият начин на управление на любимия ни клуб. За тези 3 години, в които сте начело на клуба ни, търпяхме всичките лъжи за светло бъдеще, което обещавахте, но не можем безучастно да гледаме разрушаването на ДЮШ. Това са нашите деца, нашето бъдеще, които Вие и невежите ви протежета в управата прогонвате с некадърното си управление.

Школата ни беше в будна кома по време на вашето управление, но в момента тя е вече е в абсолютен колапс. Не разбрахте ли за всичките тези години, че вие и тези около вас не ставате за футбол и още по-малко за велик клуб, какъвто е Локомотив Пловдив. Омръзна ни от вашите оправдания - как винаги намирате някой друг виновен за собствените ви грешки, как винаги съзирате някой друг, който работи срещу вас, а не виждате змиите, които Вие самия назначихте.

Лаута никога както сега не е била пропита от толкова много интриги и задкулисни игри. Това отврати хората. Вие убивате един символ, изгонихте феновете от стадиона, а сега сте на път да затриете и нашето бъдеще - децата ни! Всичко има своите граници и Вие сте на път да ги прекрачите безвъзвратно. Оттам вече връщане назад няма да има!

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?