Следвайте ни

Феновете в Пазарджик: Оставка да дава и Балъков

viber icon

Новината за подадената от Борислав Михайлов оставка като президент на БФС бе приета с облекчение от феновете на футбола в Пазарджик.

През днешния ден основните теми на коментари по кафенетата в областния център са вчерашната катастрофа на националите с 0:6 от Англия, поисканата от Бойко Борисов оставка на Боби Михайлов и вече подадената такава от страна на футболния шеф. 

Кибиците в Пазарджик са категорични, че след Михайлов оставка незабавно трябва да даде и Красимир Балъков, който показал, че не става за този пост.  

„Той напълни националния отбор с безперспективни и загубили всякакъв ищах за изява футболисти като Занев и Сърмов, Иванов и дава шанс за изява на най-високо ниво на анонимници като Хаджиев, Иса и тем подобни”, категорични са запалянковците.

Феновете се изказват негативно и по отношение тактиката на Бала и постоянните ротации на състава, в следствие на което националния отбор отново е ударил дъното в представянето си.       

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?