Феновете на Локо с отворено писмо до БФС

Организираните фенове на Локомотив Пловдив излязоха с отворено писмо до БФС след ексцесиите в пловдивското дерби. Ето  (без редакторска намеса) текста, публикуван в mainite.bg

Господа ръководители на българския футбол,

Обръщаме се към Вас след поредното пловдивско дерби, изиграно в нечовешки условия, видимо организирано зле, което за малко не завърши с ранени и пострадали футболисти! Кога най-накрая ще видим от Вас реални действия по адрес на клубовете, които не изпълняват съвестно задълженията си и позволяват тенденциозно и целенасочено своеволията на феновете им да влияят върху развитието на спортното събитие?

Футболист на Локомотив Пловдив беше уцелен от факла от сектор, който последно бяхте наредили да се облепи с плексиглас, защото от него се лееха плюнки, хвърчаха предмети, а длъжностни лица бяха пръскани с шишета с урина. Не коментираме интелекта на тези зад оградата, но защо тази мярка беше отменена? Кога най-накрая ще има адекватни действия и наказания за клуб, който предоставя отвратителни условия на гостуващата публика, а същевременно не прави достатъчно за да осигури едно нормално провеждане на футболна среща? Кога ще сложите край на този рецидив?

Ако поне малко стоите зад думите, които всички Ваши представители изричат с повод и без повод, а именно че искат да направят стадионите ни едно по-безопасно място и да върнат хората по терените, Ви призоваваме да вземете реални мерки срещу своеволията в крайния кв. Коматево. С раздаване на фланелки няма да се получи, трябват строги, адекватни мерки!

Защото следващия път факлата може да достигне някой от вас и може да не е факла, а бомба!

Трябва ли да се стигне до там, за да предприемете мерки?

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?