Следвайте ни

Феновете на Локо с обръщане към премиера

viber icon

Феновете на Локомотив излязоха с обръщение към Бойко Борисов час преди първата му визита на Лаута като премиер. Борисов ще открие двете нови игрища, изградени към спортен комплекс „Лаута". Едното е маломерно, с изкуствена настилка и с размери 50/30 метра. Второто е стандартно игрище с размери 100/67 метра, с електрическо осветление и е построено изцяло със средства на клубният президен Константин Динев. Малкото е изградено със средствата от община Пловдив, които с решение на Общинския съвет бяха предназначени за закупуване на билети. Черно-белите фенове единствени се отказаха от безплатните билети, предоставени от градската управа и настояха с тях да се направи игрище за школата. На церемонията ще присъстват всички деца от детско-юношеската школа на клуба и най-верните привърженици на черно-белия тим. Ще има и мач между ветераните на Локо и третодивизионния Витоша (Бистрица), за който ще играе Бойко Борисов. Тържествата на Лаута започват в 11.30 часа.

Преди това черно-белите се обърнаха към Борисов с молба за помощ за построяване на трибуна Бесика:
 Г-н Борисов, Представяме на Вашето внимание проекта за цялостната реконструкция на комплекс „Локомотив” в парк „Лаута”, който през 2015 година ще приеме мачове от Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години. 

Много неща по модернизирането на нашия любим стадион вече бяха извършени от президента на клуба - г-н Константин Динев. Бяха поставени 4 200 седалки и отворени два нови входа на източната Трибуна „Спортклуб”. Централната трибуна и официалната ложа на стадиона също изглеждат по коренно различен начин с нови седалки. Европейски вид след разширяване и основен ремонт придобиха и двете съблекални. 

С усилията на г-н Динев бе изградено първото изкуствено игрище със стандартни размери в цяла Пловдивска област. Тук вече се играят официалните срещи на всички юношески гарнитури на Локомотив (Пд). В най-скоро време на този терен ще се проведе и първият официален двубой на електрическо осветление. 

Със средства на Община Пловдив в комплекс „Локомотив” бе изграден и маломерен изкуствен терен, на който първите си стъпки към големия футбол ще правят най-малките таланти от нашата школа. 

В момента тече процедура по обществена поръчка за проектиране и монтиране на електрическо осветление на стадион „Локомотив”. Това се случи благодарение на средствата, отпуснати от Министерски съвет, за което сме Ви благодарни. 

Проектът за цялостната реконструкция на комплекс „Локомотив” предвижда още изграждането на фенска трибуна ”Бесика” и многофункционална спортна зала под нея. Освен това в района на комплекса ще бъде направена историческа възстановка на първите къщи в Пловдив по автентична технология, където да се пресъздаде битът и културата на основателите на нашия град под формата на малък тракийски туристически атракцион. 

Кръстихме фенската трибуна „Бесика” от името на тракийското племе беси - нашите предци, които преди хиляди години са обитавали днешна Лаута. Именно бесите дават името на Пловдив, чиято транскрипция ползваме сега – Пулпудева (град при езерото). 

Обръщаме се към Вас с надеждата да помогнете за осъществяването на нашата мечта за един модерен спортен комплекс. Разположени тук, археологическите възстановки биха били един чудесен повод да се свърже интереса към историята на Пловдив със спорта и обратно. От една страна, те биха могли да станат притегателен център за туристи и гости на града, а от друга – да се превърнат в своеобразен символ за многобройните фенове на Локомотив (Пд). 


С уважение:
Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

ЛОКОМОТИВ Е СИМВОЛ НА ПЛОВДИВ

ЛОКОМОТИВ Е СИМВОЛ НА ПЛОВДИВ

30.04.2012 | 21:59

НЯМА БОЙКО НЯМА ТОТЕВ НАМА БОБИ ПЕРУКАТА ВЕ4НО ПУТЕФ СТЕ Б ГРУПА

Отговори
0 0
ЕРОЛ ЕЙБА4А НА ПУТЕФСКИТЕ ИЗМЕТИ

ЕРОЛ ЕЙБА4А НА ПУТЕФСКИТЕ ИЗМЕТИ

30.04.2012 | 21:57

ГОНЗОЛАЙКАТА КУРВА НА ПУТЕФ НЕРАЗБРАЛИ 4Е ПУТЕФ ЗА ДРОГА НА ДРОГИРАНИТЕ НА ИЗГРЕВ А БАщАВИ Е СУЛТАН ДОГАН ДЕТО ЕЙБЕ МАЙКАТИ И СИ ИЗМЕТ НА ЗУМА ХАХАХАХАХХАХАХАХААХАХАХ

Отговори
0 0
ЕРОЛ ЕЙБА4А НА ПУТЕФСКИТЕ ИЗМЕТИ

ЕРОЛ ЕЙБА4А НА ПУТЕФСКИТЕ ИЗМЕТИ

30.04.2012 | 21:57

ГОНЗОЛАЙКАТА КУРВА НА ПУТЕФ НЕРАЗБРАЛИ 4Е ПУТЕФ ЗА ДРОГА НА ДРОГИРАНИТЕ НА ИЗГРЕВ А БАщАВИ Е СУЛТАН ДОГАН ДЕТО ЕЙБЕ МАЙКАТИ И СИ ИЗМЕТ НА ЗУМА ХАХАХАХАХХАХАХАХААХАХАХ

Отговори
0 0
GONZO-1

GONZO-1

30.04.2012 | 07:49

АБЕ ЕРОЛКЕ НЕ РАЗБРА ЛИ ,ЧЕ ЛОКОТО СА ЦИГАНИТЕ НА АРФГ.

Отговори
0 0
АСЪМ ИЗМЕТ НА ПУТЕФ И ДОГАН

АСЪМ ИЗМЕТ НА ПУТЕФ И ДОГАН

29.04.2012 | 21:46

до въл4о гейката курами да лапа твойта мърша курва

Отговори
0 0
Вълчо

Вълчо

29.04.2012 | 15:00

да помага с мако финанси...

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?