61

Феновете на Ботев с нова серия въпроси към кмета и градската управа

Фенклубът на Ботев Пловдив излезе с поредно гневно обръщение към градската управа за строежа на стадион Христо Ботев. "Поредни неспазени обещания – все още без всички проекти за Колежа!", се казва в позиция на жълто-черните привърженици.

marica.bg публикува цялата позиция без редакторска намеса:

Уважаеми, ботевисти, пловдивчани, българи!

За пореден път ставаме свидетели на празни обещания и неспазени срокове по отношение на реконструкцията на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

След като наскоро кметът на община Пловдив Здравко Димитров забрани
провеждането на общественото обсъждане със смехотворни аргументи, сега той призна пред медии за поредно неспазено негово обещание.

На 21-и септември, може би в резултат на нарастващото недоволство г-н Димитров обяви, че в същия ден общината в качеството си на възложител е предала всички проекти за стадиона на изпълнителя в електронен вид, а до края на същата седмица те ще бъдат предадени и на хартиен носител. Седмица по-късно се оказа, че това все още не е станало, но има пореден срок. На 27-и септември г-н Димитров заяви пред журналисти, че това ще стане едва в края на тази седмица. 

Поредното неспазване на сроковете, свързани с конкретни ангажименти за строежа на „Колежа“ е последното доказателство за това, което смятаме за престъпно нехайство по отношение на един от най-важните инфраструктурни проекти в града. В резултат на всичко това няколко месеца преди официалната дата за край на строежа по изискванията на обществената поръчка ние все още не знаем дори колко ще струва завършването на стадион „Христо Ботев“ по проекта, за който мечтаем всички. До ден днешен все още няма пълната проектна документация, заради което пък няма и пълна количествено-стойностна сметка. Сметка, за която имаме осигурени 37 млн. лева от държава и община, извоювани с огромните усилия на жълто-черната общественост.

Е, г-н Димитров,
Докога ще продължавате с лъжите за Колежа?

С уважение:

Обединени фракции Бултрас
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив
Сдружение ПФК Ботев

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
АЙ СИКТИР БЕ

АЙ СИКТИР БЕ

29.09.2022 | 12:36

ПРИ ТОЛКОВА СПЕШНИ РЕМОНТИ ИЗ ГРАДА ТИЯ ТЪПУНГЕРИ САМО ЗА СТАДИОНА МИСЛЯТ ! ТО ПОНЕ ДА ИМАШЕ ФУТБОЛ - ТЕ И ФУТБОЛИСТИТЕ ИМ СЪЩИТЕ ПРОФАНИ ! ДАЙ ИМ ДА ПСУВАТ И ДА ЧОПЛЯТ СЕМКИ !

Отговори
4 0
BULTRAS

BULTRAS

29.09.2022 | 09:08

НЕЗАБАВНО БОТЕВ ДА СЕ ПОЕМЕ ОТ СПАСИТЕЛЯ НИ - ХРИСТОЛОВ - ТОЙ ЩЕ НАПРАВИ СТАДИОНА

Отговори
6 2
Тези стават за смях!

Тези стават за смях!

29.09.2022 | 08:34

Спрете да ни занимавате с просията на шепа лумпени! Пловдив има десетки, по-значими и важни проекти, докато този стадион е крайно ненужен и неудачен, като местоположение, което го прави крайно вреден за Пловдив и гражданите му. Вместо да се събори и да се спре харченето на собстеените ни пари, тези на пловдивчани, ежедневно четем подобни глупости сътворени от шепа идиоти.

Отговори
6 1
Стига с тоя проклет стадион!

Стига с тоя проклет стадион!

28.09.2022 | 19:22

Градът е разкопан и разоран, затворено е Брезовско шосе, бизнеси фалират, училища не са ремонтирани, днес има голяма ВиК авария в Кършияка, на Пазарище, хората са без вода, а вашата медия ни занимава ссъс безкрайните искания на шепа идиоти, заради които нормалните запалянковци спряха да ходят на мачове. Искат, искат, искат през 3 дни искат. Ами да си го построят, или да го построи собственика на отбора. И за какво е стадион в центъра на града за 20 000, като на мач ходят по 1000-2000? И само си представете какво ще представлява пространството около стадиона след мач? И кой ще го чисти? Общината? Предполагам с парите от мижавата концесия?

Отговори
10 3

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?