61

Феновете на "Ботев" пак готвят протест, стягат отворена среща в неделя

Фенклубът на Ботев Пловдив, Сдружение ПФКБ и Бултрас разпространиха позиция до „жълто-черната“ общественост, в която категорично заявиха, че са в протестна готовност. Причината е продължаващата сага около строежа на стадион „Христо Ботев“.

Организираните привърженици свикват отворена среща и отправиха покана към всички фенове на клуба. На нея ще се обсъдят последващите им действия. 

Ето какво още съобщават от КПБП:
Изминаха прекалено много години, в които сме далече от нашият дом. Години, в които израстна цяло поколение Ботевисти, познаващи врящият котел Колежа само от думи на своите братя, бащи и дядовци. Години, в които нашият храм е оставен да бъде строителна площадка, заради политически и финансови проблеми, за които няма вина нито едно жълто-черно сърце.
Измина и много време от борбата, в която бяха вложени неимоверни усилия от десетки Ботевисти в битката да се намери финансиране и то да бъде усвоено по-възможно най-разумният и качествен начин в името на това в центъра на България да имаме стадион от най-висок клас по стандартите на УЕФА.
Уважаеми приятели, бяхме лъгани и продължаваме да търпим лъжи, обещаваха ни срокове, които не бяха спазени до един, бяхме подвеждани и продължават опититите си да го правят всеки един ден, потъпкваха дойстойнството ни чрез всяка медия, която обслужва интересите им и пак ще опитат..
Борим се срещу организирана система за задоволяване на лични интереси, но не и интересите на гражданите на град Пловдив!
В последните месеци натискът върху момчетата, които непрестанно водят битки за стадион Христо Ботев се усили, като се стигна до коментари между нас, че същите тези момчета са корумпирани от политически партии, високопоставени общински лица или видни регионални бизнесмени. Получихме много критики и обратна връзка, която осъзнахме и приехме за правилна. Част от тези критики гласяха, че информацията относно строителството на стадион Христо Ботев не достига до всеки жълто-черен фен. В тази връзка след проведена среща между представители на Сдружение ПФКБ, КПБП и Бултрас обявяваме отворена среща за всички жълто-черни сърца в неделя на 22.01.2023г. В 11:00ч. в хотел Империал.
Момчетата имат ангажимент да синтезират цялата информация, която касае най-голямата болка на жълто-черното общество, а именно завършването на Колежа с визията от от мечтаният проект. След презентирането и на анализа на оскъдно предоставената информация изискана от община Пловдив по Закон за достъп до обществена информация срещата ще бъде отворена за дискусия и задаване на допълнителни въпроси от хората в залата. Присъствието на всеки, който му пука за Колежа, е желателно.

От днес КПБП, Сдружение ПФКБ и Бултрас са отново в протестна готовност!
Нуждаем се от всеки един!

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Докарайте и онези дето тарнират у Дубай.

Докарайте и онези дето тарнират у Дубай.

17.01.2023 | 10:22

На този протест докарайте и дубайската група.

Отговори
4 1
Стига с тоя стадион, всичко Зико втасал, само стадион не е построил.

Стига с тоя стадион, всичко Зико втасал, само стадион не е построил.

17.01.2023 | 10:13

Градът се задъхва, разкопан е половината град, вдода няма, улици няма, само стадион за 30 000 липсва на града. Има прекрасна база в Коматево, хем е извън града, хем е достатъчна за жалката продукция на подготвящата се в ДУБАЙ ганайска трупа от Дания.

Отговори
7 0
Стоян Тонев

Стоян Тонев

17.01.2023 | 00:31

То бива наглост, ама като тази на пасмината фенове на Ботев... Досега стадионът им е погълнал около 100 милиона, една част от тях крадени – от Цв. Василев. Друга – народна пара, вложена в ненужна инвестиция, вместо в болници, училища, детски градини, пътища... Нямат срам!

Отговори
11 1
Стрямския бек

Стрямския бек

17.01.2023 | 00:21

Нека бъдем честни и си признаем, че на врящия котел ходихме само по 50-на лумпена на мач.

Отговори
10 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?