61

Феновете на "Ботев" обявиха пълна подкрепа за президента Зингаревич

Организираните привърженици на Ботев Пловдив обявиха пълна подкрепа към собственика на клуба Антон Зингаревич. Обединени фракции „Бултрас“ излязоха с официална позиция след среща с ръководството на „жълто-черните“. Това става след среща на фенове със Зингаревич, на която е присъствал и бившият вече старши треньор Азрудин Валентич, срещу когото феновете скочиха по неособено лицеприятен начин след загубите от Хебър и Арда и отпадането от АПОЕЛ. Именно срещу Валентич, който бе преквалифициран в главен съветник на боса по стратегическото развитие на жълто-черните. 

„Снощи, по настояване на „Бултрас“, бе проведена среща с ръководството на Ботев (Пловдив). Присъстваха представители на всички фракции на „Бултрас“, а от страна на клуба бяха Герман Чистяков, Асен Караславов и Азрудин Валентич. Срещата имаше за цел да сложи край на спекулациите, че „Бултрас“ са против управлението на г-н Антон Зингаревич. Напротив – заявихме категорично, че собственикът на клуба има нашата абсолютна подкрепа да доразвие проекта Ботев!

Другата основна причина за срещата бе да получим адекватно обяснение за кошмарния старт на сезона и спешните действия, които ще бъдат предприети за справяне със ситуацията. И двете страни откровено споделиха грешките, които виждат, за да се стигне до настоящата криза и необходимите промени. Азрудин Валентич бе категоричен, че няма никакво намерение повече да бъде треньор, още по-малко – да влияе върху работата на бъдещия наставник на Ботев (Пловдив). Оставането му в клуба е по изричното настояване на собственика г-н Антон Зингаревич.

Накрая, феновете заявиха, че ще окажат своята пълна подкрепа в предстоящия мач на Ботев срещу ЦСКА и очакват от всички играчи максимално себераздаване на терена. Заедно ще успеем! Само Ботев!“, се казва в позицията на феновете на „жълто-черните“.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
Киро Попов

Киро Попов

02.08.2022 | 13:38

Това не е каква да е подкрепа, това си е класическо ФЕЛАЦИО! Ама те, фенчетата на Ботевъ, само това могат...

Отговори
5 5
БУЛТРАС

БУЛТРАС

02.08.2022 | 12:57

НЕЗАБАВНО ОТБОРА НИ ДА СЕ ПОЕМЕ ОТ НАШИЯ СПАСИТЕЛ ХРИСТОЛОВ

Отговори
7 5
ЛПФК

ЛПФК

02.08.2022 | 12:56

Господин Зигнаревич - тези алчни цигани ще ви доведат до просешка тояга , както направиха с всички досегашни собственици . Колкото по скоро ги отсвирите , толкова по добре за вас

Отговори
5 7
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

02.08.2022 | 11:31

БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ перуката СЪСИПА нашия БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ

Отговори
9 1
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

02.08.2022 | 11:30

НЯКОГА ВБЪЛГАРИЯ имахмеИСТИНСКИ ФУТБОЛ ФЕНОВЕ сега вече не повечето фенове са хулигани а ФУТБОЛЪТ ЦАРИ КОРУПЦИЯ

Отговори
10 3
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

02.08.2022 | 11:28

НЯМА вечни ПРИЯТЕЛИ а има ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ

Отговори
5 1
Митю Селския

Митю Селския

02.08.2022 | 11:27

Раздал им е по някой лев да им запуши устите. Само че, при мен тоя номер не минаваш

Отговори
8 4
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

02.08.2022 | 11:48

господин МИТЮ с пари имаш фалшиви ПРИЯТЕЛИ и ИСТИНСКИ ВРАГОВЕ а и парите не купуват ПРИЯТЕЛСТВО ОБИЧ ПОДКРЕПА а ПЕЧЕЛЯТ презрение двуличност лицемерие

Отговори
6 3
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

02.08.2022 | 11:27

ДА попитам това ОБИЧ по ИНТЕРЕСИ ли е МОЛЯ

Отговори
6 5

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?