61

Феновете на Ботев: Искаме цяла козирка, не метална конструкция

Феновете на Ботев Пловдив от Обединени фракции Бултрас, Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Сдружение ПФК Ботев излезе с обща позиция към общността. В нея те разказват за срещата си с бившия премиер Бойко Борисов и за пореден път заявяват позицията си, че ще се борят за това стадион "Христо Ботев" да има цялостна завършена козирка, а не само метална конструкция.

Marica.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на феновете:

Уважаеми Ботевисти,

На 05.11.2022г. в качеството си на председател на политическа партия, която е издигнала управлението на град Пловдив, Бойко Борисов се срещна с представители на жълто-черната общественост на северната трибуна на стадион Христо Ботев. В кратък разговор се опитахме за пореден път да търсим помощ в тежката битка за строежа на нашия дом. Опитахме се да разкажем за безпомощността ни да се борим с бюрократичните прийоми, с които възложител, архитект и изпълнител задушават опитите ни да се преборим за изпълнението на стадион "Христо Ботев“ по проект и най-вече за покритието на всички трибуни с цялостна завършена козирка, А НЕ МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЯ!

В резултат от тази среща, считано от днес в 14:30 ч., когато е следващата седмична оперативка за строителството на Колежа, а и на всяка следваща, ще присъства строителен инженер, изпратен лично от г-н Борисов.

Пред нас стои целта този човек да бъде запознат с проблемите, които срещаме ежеседмично при комуникацията си с възложител, архитект и строител, отговорни за завършването на стадиона по така мечтания от всички нас проект!

С надежда сме, че подкрепата, която е получило управлението на града ни, ще заслужи своето доверие, защото до момента в качеството им на възложител и контрольор на един от най-важните проекти в града са под всякаква критика и все повече ни карат да пристъпваме към крайни мерки! Доверието е изчерпано отдавна, а то може да бъде върнато само с реални действия преди местните избори следващата есен!

Господа заинтересовани лица, в срещата ни г-н Борисов ясно припомни, че гласуваните 12 милиона на общински съвет Пловдив са за покриването на стадион "Христо Ботев“ с ЦЯЛОСТНА ЗАВЪРШЕНА КОЗИРКА, без това да е свързано, с каквато и да е етапност и без значение от желанията ви да отклоните средства за видео наблюдение, осветление, пожароизвестяване, озвучаване и оповестяване към "правилните“ фирми на завишени цени!

Обединени фракции Бултрас

Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Сдружение ПФК Ботев

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Етер

Етер

08.11.2022 | 16:54

И аз искам нова кола , но нямам пари . Е , няма пари няма кола . Ама аз искам , някой трябва да ми купи .Вечно на аванта , преди сучиха от военните , сега от държавата . Вечно искащи жълти , тоес черни / жълто неостана /шалвари .

Отговори
5 3
Спокоен

Спокоен

08.11.2022 | 20:01

Ние пловдивските данъкоплатци ще ви я купим! Ще налеем още 20 млн!

Отговори
3 0
Бай Коста

Бай Коста

08.11.2022 | 16:28

Какво повече искате? Пропиляхте сумати милиони народна пара и ламтите за още! Няма пари за козирка и толкова, ще ходите на мач с дъждобрани. Чудя се защо постоянно ревете, а феновете на другия пловдивски отбор се държат като нормални хора. На тях също им трябват пари, за да затворят стадиона си, но не реват като вас. А какво да кажем ние, привържениците на Марица? За нас все няма и няма...

Отговори
6 3

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?