Следвайте ни

Фенове прогониха Тервел Златев от Коматево

viber icon

Тервел Златев може и да не стане изпълнителен директор на Ботев. Софиянецът бе гласен за този пост от Сдружение ФК Ботев, което притежава 60 процента от акциите в клуба. 

Златев днес пристигна в Коматево. Той бе в компанията на адвокат Стойчев. Група фенове обаче го посрещна крайно недрожелюбно. Той бе засипан от псувни и ругатни. Това видимо шокира Тервел Златев, който се качи на колата си и отпраши в неизвестна посока. Така обявеното представяне на бившия международник в БФС като управляващ жълто-черния клуб не се състоя. Златев не пожела да говори пред медиите.

От МВР очевидно бяха получили сигнал за възможни ексцесии и бяха пратили два буса с полицаи. Именно униформените не позволиха скандалът да прерасне в меле, а да се ограничи само в словесни престрелки.

Двадесет минути преди обявената и несъстояла се пресконференция десетина запалянковци нахлуха в базата с викове "Тервел, вън! Златев, отивай си". След кратък разговор на висок тон Тервел Златев се качи на колата си и отпраши в неизвестна посока. 

Борис Гиздаков от Сдружението обясни, че доскорошният мажоритарен собственик Георги Самуилов лично е насрочил и началния час на пресконференцията, на която хора от Сдружението казаха, че може да присъства. От петролния бос обаче нямаше и следа в Коматево вчера. "Има вариант Тервел да се е отказал. Тепърва ще говоря с него. Той бе избран единодушно от Сдружението. Тези агресивни момчета с действията си го накараха да си тръгне. Тепърва ще обсъдим ситуацията", каза Гиздаков.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (1)

Канар

Канар

18.08.2020 | 19:07

Искаме си Цветан Василев.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?