61

Фенове на Локо и Ботев блокираха възлови кръстовища на протест срещу БФС

Фенове Локомотив и Ботев се вдигнаха на бунт срещу ръководството на българския футбол. Черно-белите блокираха кръстовището на "Санкт Петербург" с "Лев Толстой" в знак на срещу управата на БФС. Това стана малко преди 19:00 часа, когато движението в града е натоварено.

Черно-белите привърженици изразиха и подкрепа към отстранените миналата седмица клубове, а също така и за проекта на Димитър Бербатов.  Те издигнаха голям транспарант с надпис "Не убивайте футбола". 

Половин час по-късно жълто-черните привърженици блокираха движението между булевард Източен и улица Богомил. Те идигнаха транспарант "Вън Перуката от БФС - ОПГ" и скандираха срещу Борислав Михайлов и БФС.  Те пяха и песни за стадион Христо Ботев, пред който се събраха в 19.12 часа.

За утре в столицата е обявен общонационален протест на феновете. Със сигурност от Пловдив ще пътуват привърженици на Локо и Ботев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Левски 1914

Левски 1914

31.03.2022 | 06:26

Как може тия лумпени да подкрепят това ФЪРЧИЛО дето се отказа от националния отбор, а сега иска да седне на стола и да взима пари.

Отговори
3 2
Батко

Батко

31.03.2022 | 13:18

Да го духаш на всички, които наричаш лумпени.

Отговори
1 1
Батко

Батко

31.03.2022 | 13:30

Щях да пропусна - много поздрави на майка ти, кухорого говедо. Може след като се прибере от магистралата.

Отговори
1 1

Анкета

Какво ще направи Ботев (Пловдив) в евротурнирите това лято?