Следвайте ни

Фенове на Ботев събраха 7520 на търг за Ангел

viber icon

Благотворителният търг, организиран от феновете на Ботев в полза на Ангел Краевски, премина повече от успешно. Ангел е запален привърженик на жълто-черните и се бори за живота си с тежко заболяване. В акцията в помощ на Краевски се включиха футболисти от представителния тим, легенди на клуба, а също така ФК Марица и шампионките от волейболния тим на жълто-сините. На търг бяха разиграни вещи, дарени от тях. Най-високата цена беше за фланелката на Костадин Костадинов, продадена за 900 лв. 

Общо събраната сума е 7520 лв. Фенклубът изказа специална благодарност на всички участници, както и на хората, дарили артикули за търга. Скоро ще бъде организиран благотворителен ОНЛАЙН търг в полза на Ангел, на който ще бъдат пуснати нереализираните вещи, както и други атрактивни неща.

Утре вечер привържениците на Ботев се събират в голямата зала на ДНА, за да дискутират бъдещето на любимия си клуб. Както е известно, жълто-черните останаха на практика без ръководство след оттеглянето на Георги Самуилов и нежеланието да бъдат вписани двама души от фенското сдружение.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?