2374

Фенове на "Ботев" и децата им засадиха 42 дървета около стадион "Христо Ботев"

През тази година се навършват 15 години от създаването на една от най-дейните организации на жълто-черното семейство - "Бригада Тракия". Този юбилей ще бъде отбелязан с различни инициативи като първата от тях -  „Засади дърво – създай бъдеще“, стана факт днес.

 

Вдъхновени от миналогодишната инициатива на "Ботев-Пловдив" под надслов „110 бебета за 110 години Ботев Пловдив“ положихме усилия в реализирането на идея за засаждане на 42 дръвчета на територията на стадион "Христо Ботев" като подарък за цялата жълто-черна общественост от членовете, децата и семействата на "Бригада Тракия".

След много разговори и срещи със специалисти от Аграрения университет, директора на ОП "Градини и паркове" Веселин Козарев, зам. директора на общинското предприятие Георги Николаев, Петър Петров - собственик на "Вип Гарденс" ЕООД , Симеон Ведев - собственик на "Геосим" ЕООД  и други съмишленици са закупени 42 дръвчета от вида Ясен, които да направят градската среда по-привлекателна.

От организацията изразяват своята благодарност за организацията, за доставката на дръвчетата, за полезните съвети и се надяват , че отговорните фактори ще се грижат за новите насаждения и ще ги поливат. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?