64

Фенове към Крушарски: Благодарим за спомените, време е за сбогом!

Ден след поредния бисер в медийното на Христо Крушарски, привърженици на Локомотив Пловдив от фракцията "Организация Трибуна Спортклуб" (б.а уточняваме, че не става въпрос за официалния фенклуб) излязоха с  гневна позиция срещу него. Припомняме, че Крушарски каза: "Има хора, които ме харесват и хора, които не ме харесват. Чакам да видя тези вторите да излязат на открито. Който не ме харесва, да излезе с името си".

Феновете използваха официалната си страница във Фейсбук, за да отправят призив към бизнесмена да се раздели с акциите. Позицията им е подкрепена и споделена от друга голяма фракция - Plovdiv's Finest.

Публикуваме съобщението на Организация "Трибуна Спортклуб" без редакторска намеса:

"До Христо Крушарски,

Организация Трибуна Спортклуб настоява да се разделите незабавно с акциите си в АД "Локомотив" !

Доверието във вас от страна на локомотивската общност е тотално изчерпано. С вашите действия и бездействия продължавате да ни убеждавате, че нямате финансовия, организационен и умствен ресурс да ръководите един от най-големите футболни клубове в страната. Всеки ден ни посрамвате с комичните си медийни изяви и безбройни скандали.
Наслушахме се на лъжите и цирковете ви! Преди известно време в изтекъл запис обявихте, че рано или късно ще напуснете клуба - този ден настъпи!

Благодарим ви за спомените, но е време да си кажем сбогом!"

Оцени новината

Оцени новината
2.5/5 от 2 оценки
2.5/5 от 2 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?