Следвайте ни

Фенклубът на Локо: Крушарски, школата е в колапс

Феновете на Локомотив реагираха остро срещу продължаващия упадък на детско-юношеската школа. С отворено писмо на сайта на фенклуба, те се обърнаха към президента Христо Крушарски за незабавни действия, за да се спре унищожението на академията. Публикуваме писмото без редакторска намеса:

Г-н Крушарски,

Крайно време е да поставим наболелия въпрос: какво се случва в детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив? Преди броени дни я напусна поредният талант, и то не къде да е, а в посока на градския съперник. Същото сториха и много други обещаващи играчи в рамките на предходните няколко месеца! За по-малко от година школата напуснаха и петима утвърдени специалисти, в това число Христо Телкийски, който донесе сребърни медали- единствените във витрината ни за последните 15 години! Парадоксално – неговият отбор (може би за “награда”) беше дефакто разформирован!

Г-н Крушарски, все повече имаме усещането, че този процес в школата е навлязъл в критична фаза и тя практически е в колапс! Искаме да попитаме кой и защо допусна треньори и деца, свързани с черно-бялата идея, да не могат да работят или тренират на Лаута? До неотдавна се радвахме редовно на победи в дербитата на всички гарнитури, радвахме се на добри резултати. Сега понасяме срамни загуби и сме свидетели на пълна абдикация от страна на ръководство и директор на школата по отношение на ДЮШ! Освен че нехаят и работят с всички сили по закриване на школата, господата директори с действията си ощетяват вашия бюджет и сериозно накърняват имиджа на клуба ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Къде остана така широко прокламираното обещание от ваша страна, че в кратки срокове школата ще бъде рентабилна и ще се самоиздържа от своята продукция? Нима само липсата на достатъчно материална база е извинението това да не се случва? Нека не изместваме фокуса от истинския проблем в школата, а именно потресаващата аматьорщина, с оправдания за мудното изпълнение по концесията!

Настояваме за адекватни мерки, и то веднага, за да не се обезкървяваме и превръщаме в кръводарител на останалите отбори в България! Покажете, че искате промяна за доброто бъдеще на нашите деца!

YOU MIGHT ALSO LIKE

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?