Фенклубът на Локо заплаши с крайни действия

Зико - кмет или фен, попитаха черно-белите привърженици

Фенклуб Локомотив реагира остро срещу изказването на кмета Здравко Димитров, че двата пловдивски тима не могат да играят на един стадион. Той каза още, че в най-близко време се очаква развитие около стадиона на Ботев, който ще бъде достроен с пари на държавата по искане на Общината. Привържениците осъждат остро намеренията на градоначалника и обявиха, че ще започнат крайни действия, ако се започне осъществяването им.

Предлагаме ви декларацията на фенклуб Локомотив Пловдив без редакторска намеса:

Зико - кмет или фен ?!

По повод поредната изява на кмета г-н Здравко Димитров, Фенклуб Локомотив Пловдив изразява недоумение от думите му, че двата отбора в града не могат да ползват един стадион.

Подозренията ни, че се работи избирателно в името на лични интереси, се оправдават и няма да стоим безучастни. Не сме уведомени някой от наша страна да е упълномощавал кмета да прави подобни изявления, с които затваря вратата пред възможността Пловдив да има отново своя голям градски стадион, а най-големият спортен комплекс да бъде облагороден и придобие цивилизован вид. Неговото моментно състояние отразява управлението през последните години, но с особена сила той е отражение на кметската институция в Пловдив – захабен, с нарушена конструкция и изискващ спешен ремонт, а може би цялостна смяна!

Днешното изказване е поредното доказателство за намеренията на г-н Димитров да завърши започнатата скандална схема на един опорочен проект на бул. „Източен“, за да се облагодетелства един отбор за сметка на друг и то с държавни пари. Докога един самозабравил се кмет ще действа като фен и това ще бъде толерирано? Не е ли той кмет на цял Пловдив или само една на част от града ни? По какви норми един отбор ще получи чисто нов стадион, а друг евентуално една тренировъчна база? Това ли е равнопоставеността, за която г-н Димитров пледираше преди изборите?

Категорично завяваме, че няма да допуснем тази еднополова любов между кмет, община и една част от феновете на града ни да бъде за сметка на Локомотив Пловдив и неговите привърженици и ще предприемем крайни действия в най-скоро време!

П.С.
Прилагаме нашата позиция като граждани относно стадион Пловдив

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Буфер БуфироФ

Буфер БуфироФ

20.02.2020 | 02:51

Госпожи ромки ревете кат вдовица за к..р и станахте за смях злобни гномчета

Отговори
2 0
Ваща майка черно бяла

Ваща майка черно бяла

19.02.2020 | 08:19

Какви са тези крайни заплахи ? Чи щелина си праъат клизмъ пред общината.! Ем че те най безсраюно и безцеременно си се насират на който и стадион да излязат . И те така действат ут четътъ на голям дрислю Крушо_!_К_!_З_!_Л_!_

Отговори
3 2
Пловдив

Пловдив

18.02.2020 | 19:51

Абе неграмотни потници от ЛАУТА дошли от ромските махали и Чирпанските възвишение СТАДИОН ПЛОВДИВ Е АБСОЛЮТНО ЗДРАВ ИМА ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ,сега марш в Столипиново и МЛЪК

Отговори
5 4
намръщенЪ

намръщенЪ

18.02.2020 | 19:29

"Локомотив" не е равно на целия Пловдив, по-полека, много взехте да скачате

Отговори
6 5
Разочарован

Разочарован

18.02.2020 | 19:21

Аз не знам кмет ли е или фен но това чудо баскетболиста е срам за Пловдив.Защо имам чувството че скоро ще го ометем от общината.

Отговори
7 6
намръщенЪ

намръщенЪ

18.02.2020 | 19:29

Няма да ви бъде, това не е Столипиново

Отговори
5 3
Стоил Пеев

Стоил Пеев

18.02.2020 | 18:54

Браво, момчета, този съвсем се забрави! Никой не го е упълномощавал да говори от наше име.

Отговори
7 6

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?