61

Фенклубът на Локо с покана за лична среща с кмета Здравко Димитров

Фенклуб Локомотив Пловдив тази сутрин разпострани официална позиция, в която настоя за провеждането на спешна среща с кмета на града Здравко Димитров. На нея привържениците настояват да бъдат обсъдени сумите, необходими за довършването на стадиона в Лаута. Те коментираха и случващото се със строителството на стадион "Христо Ботев" и проведената в неделя среща в хотел "Империал", която според тях била "спонтанна“ театрална постановка под надслов "Кой ще ни даде пари“. Те илюстрират писмото си с кадър от строителството на Колежа.

Marica.bg публикува писмото без редакторска намеса:

Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив настоява за провеждането на спешна среща с кмета на Пловдив Здравко Димитров, на която да бъдат обсъдени сумите, необходими за довършването на стадион „Локомотив“, както и възстановяването на 2 милиона лева от отпуснатите средства, които бяха върнати на общината за ползване на за други цели в края на 2022 г.

Предвид събитията през последните месеци, динамичните събития и текущото състояние на бюджета за строителство, смятаме, че е необходимо средствата за изграждането на обекта да бъдат актуализирани. Наблягаме на обстоятелството, че ние, в качеството си на граждани на Пловдив и данъкоплатци, повдигаме въпрос за дофинансиране и равнопоставеност единствено защото ситуацията е динамична, а не поради очевадни злоупотреби и целенасочено отклоняване на средства, както се случва с бездънната яма на бул. „Източен“.

Не можем да скрием, че и проведената преди дни „спонтанна“ театрална постановка под надслов „КОЙ ще ни даде пари“, поредна серия, допълнително катализира нашата реакция. За кой ли път сме свидетели как за обект, който беше частично изграден, когато беше взето решение да бъдат отпуснати средства за изграждането на стадионите в Пловдив, се искат поредните милиони, които очевидно не се използват по предназначение. За кой ли път сме свидетели как кметът удобно отсъства от града по времето на такива „спонтанни“ брожения, след които също така „спонтанно“ се появява спасител – ловец на електорат, който, непонятно в качество си на какъв, се разпорежда да бъдат отпуснати общински, наши средства, за да може грабежът на бул. „Източен“ да продължи, а с него и отклоняването на средства.

Затова настояваме за лична среща с кмета на Пловдив. Ако г-н Здравко Димитров откаже или изпрати свой представител на тази среща, за нас това ще бъде просто потвърждение, че постановката в един пловдивски хотел е предварително режисирана, както и вероятната последвала реакция за осигуряване на средства. Така, както вече се случи безброй пъти.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Пловдив

Пловдив

25.01.2023 | 12:52

Герб и свитата им в Пловдив се самоубиват с поредните си жалки дрйствия! Пловдив изнемогва за пари нужни за далеч по-важни въпроси ама оня от Банкя харчи парите ни за един престъпен стадион.

Отговори
7 5
Лайнута

Лайнута

25.01.2023 | 11:22

Циганите да си гледат черно бялата кочина, цирковете при вас тепърва предстоят!

Отговори
13 7
8888

8888

25.01.2023 | 11:11

Този строеж трбява незабавно да бъде спрян, а негодните елементи от грубия строеж разрушени и изградени наново, преди да стане трагедия! ПИМК да се изгони и да връща парите, а стадионът да се довършва от Парсек груп!

Отговори
7 11
1912

1912

25.01.2023 | 11:17

Късно е либе за китка!Маслините свършиха , за вас циганите пари няма!!!

Отговори
12 5

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?