61

Фенклубът на Локо с гневно писмо до кмета Здравко Димитров

Гневно писмо до кмета на Пловдив Здравко Димитров публикува Фенклуб Локомотив Пловдив, заради поредната сума, която се предвижда да бъде отпусната за строежа на стадион Хрисдто Ботев. "Поредна странна проява на Здравко Димитров - Зико", написаха черно-белите привърженици. Публикуваме писмото без редакторска намеса:

"Кметът Димитров не спира да ни изненадва с демонстрацията на пристрастия в работата си. За кой ли път той не крие предпочитанията си при изпълнението на служебните си задължения и е заел ролята на вътрешен човек в пловдивската управа от името на един футболен клуб, като защитава неговите интереси и полага неимоверни усилия да осигурява средства по всякакви начини. Преди два дни научихме, че се готви пореден транш към обект, който от самото начало нарекохме „бездънна яма“ – и това се оказа факт, негативните последици от който са за цял Пловдив. Според думите на Здравко Димитров, това било наложително заради поскъпването на цените материалите.
Цените на материалите действително се повишават. Странна обаче е загрижеността на г-н Димитров, който очевидно се вълнува единствено от завършването на добилия печална слава проект на бул. „Източен“ и от нищо друго.
Това е като да се асфалтира само едната половина на улица. Или човек да си купи половин костюм. Или да си сложи лети джанти само от страната на дискотеката, както се разказва в един виц.
Цените се повишават повсеместно, но г-н Димитров не забелязва това. Той се вълнува единствено от позапълване на бездънната яма – толкова бездънна, че в нея може да потъне цял стадион. Но май и това няма да е достатъчно.
А кой е правилният ход в случая? Е, даваме шанс на г-н Димитров да се сети сам. По-добре отколкото да му напомним ние – нещо, което той със сигурност не би искал да си припомня".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Майтап бе Уйли

Майтап бе Уйли

06.07.2022 | 22:07

В данъчната служба чиновник попълва документите на една жена. – Какво работите? – Прoститутка съм. – Е… хъм… разбирате, че не мога да напиша това, нали!? – Ми пишете тогава гейша. – Не, и така не става – в България сме все пак. – Добре. Пишете партиен секретар. – ?! – За миналата година съм приела 1435 члена.

Отговори
6 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?