Следвайте ни

Фенклубът на Локо с акция в помощ за приюта на отец Иван

viber icon

Фенклуб Локомотив Пловдив поде акция за подпомагане на приюта на отец Иван в Нови хан, който е в много тежко състояние. В неделя следобед всеки желаещ ще може да остави на Лаута продукти, които ще бъдат доставени на приюта.

Ето и съобщението:

Черно-бели братя и сестри,
Призоваваме за вашата съпричастност! Приютът на отец Иван от Нови Хан е на ръба на фалит. Както всички знаем, в него се полагат грижи за деца, изпаднали в беда! Всички те се нуждаят от стоки от първа необходимост - боб, леща, ориз, брашно, сол, олио, други хранителни продукти, а също така и хигиенни продукти – жизненоважни в контекста на световната пандемия. Можете да помогнете с осигуряването на такива стоки, а също така и с финанси за закупуване на 2 кубически метра дървен материал за отопление.
Акцията ще се проведе в неделя, 18 октомври 2020 г., от 15:00 часа до бариерата на входа на комплекс „Локомотив“, а доставката на събраните продукти ще се осъществи през следващата седмица.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?