Фенклубът на Локо размаха пръст на кмета заради седалките на Колежа

Фенклуб "Локомотив Пловдив" обвини кмета Здравко Димитров в пристрастия. Това стана с нова декларация, която бе разпространена до медиите днес.

Публикува позицията без наша редакторска намеса: 

На фона на положителните събития около развитието на спортната инфраструктура в Пловдив, ние, от Фенклуб Локомотив Пловдив, наблюдаваме с изострено внимание случващото се през последните седмици.

Не може да не направи впечатление неравнопоставеността, за която неведнъж сме повдигали въпрос. Дори и за непредубеден човек е стряскащ различният аршин, който местните представители на властта прилагат.

Не сме очаквали обаче, че клубните пристрастия ще вземат така очевадно връх в работата на управляващите по двата стадиона, чието изграждане предстои.

Ежедневно четем как общината, и по-конкретно кметът, всячески се опитва да облагодетелства само единия отбор. Най-пресният пример за това са непрестанните опити да се закупят седалки за единия клуб с общински пари, при положение че общината вече веднъж отпусна сума в размер на 1 милион лв. за същите седалки и за същия клуб!

Следим с повишено внимание всякакви изказвания и информация по въпроса и очакваме равно финансиране и активност – нещо, за което кметът нееднократно е поемал ангажимент, включително и в лични разговори!

Ако прилагането на различен критерий се запази, ще прибегнем до мерки за защита на нашите интереси, в чиято ефективност вече всички се убедиха!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Някой

Някой

10.01.2021 | 23:15

Не знам за какво се ядосвате като ви дадоха общо над 30млн. ама, както и да е. Ние не можем дори да започнем строеж заради държавата

Отговори
1 0
19?6

19?6

10.01.2021 | 18:04

Завалиите, почнаха и за седалки да се хващат. Плачевно е.

Отговори
7 4
Ай канари!

Ай канари!

10.01.2021 | 17:48

Селяни, гледайте си строежа на джамията на Лаута.

Отговори
8 4
Селския кмет

Селския кмет

10.01.2021 | 16:59

Здраво не разбра ли че нищо не става от теб......фенските пристрастия пред екрана или на мач но като кмет ще настъпиш котенцето по опашката.

Отговори
3 8
Жълт селяндур

Жълт селяндур

10.01.2021 | 15:20

Зико скоро ще те изхвърлим селяндур жълт!ОСТАВКА

Отговори
8 9

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?