Следвайте ни

Фенклубът на Локо организира Жос Къп за девети път

viber icon

Фенклуб Локомотив Пловдив организира за девети пореден път турнир по футбол в памет на незабравимия привърженик Георги Николов.

Надпреварата в чест на Жос, както бе известен Жоро сред черно-бялото братство ще се проведе в събота от 11 часа на малкото изкуствено игрище на Лаута.


Ето и официално съобщение за турнира:

Скъпи приятели, локомотивци !
Сред огромните радости, с които Любимецът ни не спира да ни дарява през последните вече много месеци, сред незабравимите мигове, изживяни и изстрадани рамо до рамо, часове преди контролата със Симитли, ние, от Фенклуб Локомотив Пловдив, бихме желали да ви поканим на поредното, девето издание, на ежегодния турнир ЖосКъп !
Ще бъде проведен отново в стегната форма, като участие директно от полуфинали ще вземат 4 отбора:
- “Домакините” от Гарата
- OTC / WWL
- Лаута Арми
- Ейст Клуб / Бригада Пловдив
Жребият ще бъде проведен намясто, непосредствено преди мачовете, а цялото събитие естествено ще бъде съповодено от специално подготвен кетъринг, озвучаване и обичайното черно-бяло настроение, както и връчване на медалите от един от големите любимци на общността ни.
Заповядайте на 10 октомври от 11ч. на малкото изкуствено игрище на любимия ни стадион в парк Лаута.
Очакваме ви !

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?