61

Фенклубът на Локо: Назрял е моментът за нови лица и промени!

Фенклуб Локомотив Пловдив излезе с позиция за скандалите, които разтърсиха представителния отбор в края на отминаващия сезон. Привържениците ясно показаха отношението си към ръководството на клуба и обявиха, че е "назрял моментът на Лаута да дойдат нови лица".

Marica.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на най-старото сдружение футболни фенове у нас:

Локомотивци,

Благодарим на всички, които не спряха да подкрепят отбора на всички мачове, във всички краища на България!

Изпращаме сезон, в който емоциите бяха на двата полюса. Започнахме зашеметяващо, така, както приляга на голям клуб като Локомотив. На терена редувахме победи и подобрявахме рекорди, а на трибуните секторите едвам ни побираха. Заедно празнувахме и мечтаехме.

Последваха събития, превърнали се за съжаление в традиция през последните години. Разделихме се с невероятни играчи, бойци, които за кратко време спечелиха подкрепата ни със сърцата игра и себераздаване. Но ... всичко, което не ни убива, само ни прави по-силни.

Погледите, за пореден път в края на сезона, са изцяло насочени към ръководството и собственика на клуба. Вярваме, че е назрял моментът и в най-кратки срокове на Лаута ще дойдат нови лица, които имат амбициите и капацитета да ръководят един от най-големите клубове в България!

САМО ЛОКО!

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?