Следвайте ни

Евтини билети за феновете на Ботев в Подуяне

Ръководството на Левски направи жест към феновете на Ботев (Пловдив) за мача в понеделник в Подуяне. Двубоят е в понеделник от 18:45ч. на стадион "Георги Аспарухов" в София. Привържениците на жълто-черните ще плащат само по 7 (седем) лева, за да дерат гърла за любимците си в кв. Сухата река. За сравнение - най-масовите пропуски за домакинските срещи в Коматево са по 10 лева.
Билетите за срещата вече са в продажба. Те могат да бъдат закупени онлайн или от бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи и книжарници Orange. В деня на мача касата пред гостуващия сектор ще отвори 2 часа преди първия съдийски сигнал.

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (2)

Алоооо,коматевеца !

28.07.2019 | 20:09
0 1

Що за нещастен тъпанар си ?!?!

Коматевец

27.07.2019 | 22:22
1 2

Евтинки са - щоту гудинатъ слабъ - думатти - исънаа - ши идем май слама - ама има и по - лошо - ония сините гувяда нъ чакът с гулемити паламарки - оле как ли шъ на упънът -дано преди туй нъ съпянисът - чи да са лъзга .

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?