4232

Евро 2024: Топмажоретките са жените и гаджетата на англичаните СНИМКИ

Чували ли сте за парада на шапките в Аскът? Това е най-престижното състезание с коне в Албиона и там по принцип идват най-богатите хора с половинките си. Повече от сто години надпреварата се изразява в мерене на шапките. Всяка дама отива с най-изфрашканата бонела, която можете да си представите. За някои дизайни даже не сте си и помисляли.

Не така стоят обаче нещата с половинките на футболните национали на Англия.

 

ЛОРА СИЛИЯ ВАЛК - ПРИЯТЕЛКАТА НА ДЖУД БЕЛИНГАМ

 

Вниманието към тях преди и по време на големите форуми е много голямо. Следи се всяка тяхна крачка. Примерно преди домашния световен шампионат за Англия през 1966 година на треньора Алф Рамзи е препоръчано да взима за национали предимно женени футболисти, тъй като така похождения на играчи от Трите лъва в потайни доби би трябвало да се сведат до минимум.

РЕБЕКА - СЪПРУГАТА НА ФИЛ ФОДЪН

Така нямало да се дава хляб за папараците и да се разваля имиджът на Короната по света. По негласна традиция футболистите на Англия преди голямо първенство си сменяли гаджетата с по-атрактивни, а тези, които нямали, си намирали, макар и за малко.

АЙРИС ЛОУ - ДЪЩЕРЯ НА ДЖУД ЛОУ И НОВАТА ПРИЯТЕЛКА НА ТРЕНТ АЛЕКСАНДЪР-АРНОЛД

 

Сега, 58 години по-късно, отборът на Англия също е смятан за един от основните фаворити за предстоящото Европейско първенство, което започва довечера.

ЕЛ АЛДЕРСЪН - ЛЮБОВНИЦАТА НА ОЛИ УОТКИНС

 

Играчите на Гарет Саутгейт ще бъдат подкрепяни от половинката си по време на турнира. И, забележете, с подкрепата на такива красавици те просто трябва да спечелят!

И така, да видим кой ще подкрепи фаворитите.

 

ПРИЯТЕЛКАТА НА ИГРАЧА НА ЧЕЛСИ КОНЪР ГАЛАХЪР Е АЙНЕ-МЕЙ

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?