Следвайте ни

Ето ги новите шефове на Ботев, чакат фирма от Зингаревич за джиросването

viber icon

В новия борд на директорите на Ботев Пловдив влизат Александър Олскан, Антон Зингаревич, Илиян Филипов, Георги Христосков и адвокат Слави Микински, това обяви шефът на Сдружението Радослав Кошински след края на акционерното събрание.

Самото събрание се забави с половин час, тъй като представителката на ТЦ ИМЕ Ана Миленкова пътува по-дълго от обикновено от София до Пловдив.

Радослав Кошински сподели пред репортерите, че от Сдружението очакват Антон Зингаревич да предостави фирмата, на която да бъдат джиросани акциите. Самата операция отнемала не повече от 3-4 минути.

Иначе, Ботев играе срещу Гигант Съединение в първата си контрола под ръковоството на Азрудин Валентич. Проверката започва в 15.00 часа на базата в Коматево.

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари (4)

Захари Стоянов

Захари Стоянов

20.01.2021 | 15:40

“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” Русчук, 1-й Март 1886 г. З.Стоянов

Отговори
7 5
Ко?Не!

Ко?Не!

20.01.2021 | 15:03

Ти си за Карлуково бе човек!

Отговори
7 6
Продажници

Продажници

20.01.2021 | 14:22

Ботев: Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии.

Отговори
7 8
Ко?Не!

Ко?Не!

20.01.2021 | 15:04

Ти си за Карлуково бе !

Отговори
6 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого ще гласувате на изборите на 4 април?