Следвайте ни

Ето ги извергите, убили шампиона по борба в Москва

viber icon

Първи снимки на извергите, убили руския шампион по борба Сергей Чуев, бяха разпространени от "Рен ТВ".

На тях се виждат осем задържани за побоя с фатален край. Изданието допълва, че акцията по задържането на убийците се състояла в югозападната част на Москва.

Както по-рано писахме, Сергей Чуев беше убит в един от московските паркове снощи, където се е разхождал с приятелката си. Той се е опитал да помогне на бременна жена, която била нападната от група младежи. В резултат на това нападателите започнали да го налагат и не спрели, докато той не потънал в намиращото се в парка изкуствено езеро. След това избягали.

Заради получените травми Сергей не успял да излезе сам от водата, а момичето, което било с него, опитало да му помогне, но безуспешно. Тя извикала за помощ, а случаен минувач се отзовал и го изкарал от езерото. Останалите очевидци опитали да помогнат на пострадалия до пристигането на медиците, но отново безуспешно.

"Момичето вървеше по моста, а групата младежи започна да я задява. Тръгнаха да я дърпат за полата и тогава се намеси борецът, който ги помоли да спрат, но те не го послушаха и го нападнаха. Пребиха го, той падна в езерото и потъна, а те избягаха", разказва един от очевидците на трагичната случка.

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (3)

ЛОШО КУЧЕ

09.06.2019 | 20:53
5 0

КАТО ГЛЕДАМ СА ШИБАНИ ИСЛЯМИСТИ , САМО ОЛОВО В ТИЛА РЕШАВА ПРОБЛЕМА С ТЯХ , НИКАКВА ТОЛЕРАНТНОСТ

S

09.06.2019 | 12:13
6 0

Чеченски мангали!

НОСТРАДАМУС

08.06.2019 | 23:08
15 0

По възможност най- късата процедура-разстрел или напалм.А за по-сигурно и двете за тези боклуци,които страшно много приличат на едни наши сънародници.Ама направо са като две капки вода.

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?