Следвайте ни

Екстреньор на Ботев поискал 120 бона да поеме Левски

Станимир Стоилов е поискал огромна и нечувана за родните стандарти заплата, за да поеме отново Левски. Както е известно, миналата година Мъри бе спряган за завръщане на „Герена” като старши треньор. Тогава обаче той не се споразумя със „синьото” ръководство, което в крайна сметка се спря на Делио Роси, въпреки че и Авраам Грант беше вариант.

„Мъри пожела 60 000 евро на месец. Това са непосилни пари за България, но въпреки всичко имаше голяма вероятност да бъде назначен отново на треньорския пост в Левски. Заплатата на Делио Роси е три пъти по-малка”, заявиха достоверни източници на БЛИЦ СПОРТ.

Припомняме, че Станимир Стоилов беше пред раздяла с Астана в края на календарната 2017-а и в началото на 2018 година. В крайна сметка обаче след дълги преговори Мъри подписа нов договор с казахстанците, макар че пред него имаше и други опции – включително да поеме и националния отбор на бившата съветска република.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?