64

Екстравагантно! Представиха футболист с фотосесия в завод на Hyundai

Южнокорейският Улсан Хюндай официално представи нововото си попълнение Мартин Адам уникална фотосесия в завода на Hyundai в града.

Мартин идва в Корея от унгарския клуб Пакши. Преди да си тръгне, Адам записа името си в историята на унгарския футбол - първият играч от 1981 г. насам, който е отбелязал  над 30 гола за сезон.

През лятото клубове от Англия, Италия, Полша и САЩ излязоха с оферти към Мартин, но той избра корейския отбор. Азиатците следили нападателя от март и се оказали по-настоятелна в преговорите.

Преминаването на европейски в азиатски клуб не е типично събитие. Адам се е консултирал със старши треньора на унгарския национален отбор Марко Роси: „Той подкрепи този трансфер. За мен е много важно да играя в националния отбор и ми беше обещано, че ако играя добре и вкарвам голове, мога да разчитам на предизвикателство".

Мартин играе за националния отбор на Унгария от 2022 г. и има шест мача за него.

Улсан  е индустриалната столица на Южна Корея. Там се намира най-големият автомобилен завод в света (считан за такъв от 2006 г.). Общият брой произведени возила на година достигна милион и половина единици. В завода работят 34 хиляди служители. Предприятието започва да се изгражда през 1973 г. Сега това е основна част от корейското инженерство. Заедно с това заводът се смята за първия и най-голям завод на Hyundai.

Вижте страхотните снимки с унгарския футболист в завода на автомобилния гигант.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?