Следвайте ни

Ексклузивно видео от боя на прекратения мач в Карлово

Жесток скандал се разрази в добавеното време на мача Левски (Карлово) - Розова долина за първенство на Югоизточната В група. Двубоят бе прекратен от реферът Цветозар Манолов, след като играчи на гостите погнаха да бият асистента му Стефан Димитров, както се вижда в засипа на PRESSTV KazanlakЛев. Преди това Димитров спря със скандална засада голова атака на "розите". Във въпросната ситуация играч на гостите излиза сам срещу вратаря, а страничният съдия е размахал байряка още, докато е в собствената си половина. Интересното е, че пословичният с безпристрастността си Зонален съвет на БФС Пловдив е пратил бургазлия да оценява реферската бригада от негови съграждани.
Още няколко отсъждания във вреда на гостите показаха защо футболът ни дълбае дъното, а сериозните фирми бягат от финансирането му като дявол от тамян.
Реферските безобразия, разбира се, не оправдават хулиганските прояви на играчи от Розова долина. Почти сигурно днес ЗС на БФС ще присъди служебна победа за Карлово.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?