Ексклузивно: Самуилов изгони Белия и щаба му

Президентът на БотевГеорги Самуилов изгони целия спортно-технически щаб начело със старши треньора Николай Киров. Новината съобщи лично Самуилов на пресконференция, която върви в момента. Той не каза кой ще замени Белия като засега няма фаворит.
Причина за уволнението на Белия и щаба е двете нулеви години, в които представителният тим не спечели нищо и не се класира за Лига Европа. "Беше много трудно решение, но в крайна сметка реших да го взема. Изказвам, разбира се благодарност на Киров и екипа му, защото те свършиха доста работа. Спечелиха и Купата на България, но това беше преди две години. От тогава нямаме никакъв успех, а в края на последния сезон допуснахме и шест поредни загуби", каза още Самуилов.
На въпрос какво е обяснил Николай Киров за загубата от градския съперник "Локомотив" във финала за Купата на България, собственикът на клуба заяви иронично: "Ако ви кажа, ще се смеете. Каза, че се били притеснили от многото публика".
Самуилов уточни, че спортният директор Адалбет Зафиров остава на поста си. Изявлението му се излъчваше на живо в страницата на клуба във "Фейсбук" и предизвика вълна от остри реакции на привърженици

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Жоро Попов

Жоро Попов

29.05.2019 | 20:38

За гонене е този който взе Тонев и Карачанаков.Ако е Зафиров и той е за гонене.Може ли двама прехвалени нападатели да не могат да вкарат поне един гол за цял полусезон.Вместо тези двамата да бяха взели Педро Еуженио,ама пак тънки сметки.Колкото до финала напълно погрешна тактика Локо впоследните няколко мача игра по същия начин-супер бетон и отпред бързи нападатели.Треньора не видя ли това през първото полувреме та и второто им се хвана на въдицата.Трябваше да ги накараме те да атакуват и да се оголят Та тук е напълно виновен!Виновни са и футболистите всеки бяга от отговорност.Никой не бие във вратата освен Неделев. Никой не влиза в пенала а само центрират от тъч линията безцелноТака ли играе Паулиньо или нападателите на ЦСКА. Има още много грешки но за това си има ръководство и треньори.Нека да си помислят защото нищо хубаво не ни чака!!!

Отговори
2 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?