Ексклузивно: Пропадна обединението на двете ЦСКА

Те са тумор за унищожаване, обяви тарторът на агитката от Борисовата градина Иван Велчев

Приключи срещата на тарторите от агитката на ЦСКА със собственика на клуба Гриша Ганчев, която се състоя в неговите офиси.

Ето какво сподели Иван Велчев след нея:

Обеденението на ЦСКА и ЦСКА 1948 няма да се състои. Това обяви лидерът на агитката от Борисовата градина Иван Велчев (Кюстендилеца) след среща със собственика на клуба Гриша Ганчев. Вчера Кюстендилеца и съратници се видяха с финансовия благодетел на "числата" Цветомир Найденов и в червените среди имаше надежди за обединение, което да избегне цирка два отбора с едно и също име да играят в А група.

Ето какво заяви Велчев след срещата при Гриша Ганчев:
Вчера ни беше казано от г-н Найденов, че ще преспи и ще помисли на нашето предложение и ще ни даде отговор. Аз видях неговия отговор чрез медиите. Обединение не е коментирано, обединение изобщо не може да има.  Нашата идея е да се затрие отборът с числата, който е тумор и той да бъде поканен при нас като спонсор или акционер. Това вече си е договорка между двете страни – Ганчев и Найденов. От днешните изяви на г-н Найденов става ясно, че това е невъзможно. Отчитаме тази среща като грешка. Тази среща беше с неговото знание, дори ни подтикваше да я направим. Ние също мислехме, че имаме нужда от такава среща все пак.  

Не можем да се правим, че отбор с името ЦСКА не съществува в А група и да не го отчетем. Длъжни бяхме да отидем на тази среща.

Честно казано не съм очаквал нещо по-различно от Найденов. За мен този отбор не се дирижира директно от него, а отнякъде по-отгоре, ако мога така да се изразя. Така че и да има някакво желание да направи нещо с нас, може би сутринта е получил рано обаждане и му е забранено.

Г-н Ганчев е готов на всичко, за да се обедини червената общност. Вече всичко е загубено, може би ще се изправим срещу тях още в първия кръг на първенството.

На мен не ми е приятно, както и на хората около мен, че ще играем срещу отбор, който носи нашето име. Не ми е приятно да гледаме репортажи за това, в Сърбия се говори за това, цяла Европа се вълнува от това. Ние не искаме да има втори отбор в А група, който носи звездата и четирите свещени букви. Приключваме всякакъв вид комуникация с тях. Посрещаме ги на „Българска армия”. Разбрали сме се с Гриша Ганчев за това. По никакъв повод няма да се навием да играем на „Васил Левски”.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Вовата

Вовата

30.05.2020 | 15:17

Литекс-цска-Етрополе, не е ЦСКА. Само пари ги докараха на народна армия. Изгониха арюейците! Типично провинциално самочувствие-избиване на комплекси! Дано не стане същото и с Левски.

Отговори
1 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?