64

Ексдиректор в Ботев със страхотно послание към феновете

Бившият директор в Ботев Даниел Серехидо пусна надъхващ коментар с социалните мрежи. Поводът е третата поредна загуба на "жълто-черните" на новия стадион "Христо Ботев". 

Ето какво написа Даниел Серехидо:

Не преставай да водиш децата си на стадиона. Възприеми цената на билета като лична инвестиция за бъдещето.

Любовта често се гради от болка. В тези трагични времена научи ги за историята и добрите моменти от миналото и дай им надежда за тези, които идват, защото, когато тази група неспособници с фалшиви интереси, без представа за футбола и никакъв респект към хората си отидат завинаги, децата от днес ще бъдат тези, които ще водят бъдещето на клуба и на града,.

Tе трябва да го правят, използвайки това, което са научили през детството си и в любовта към клуба, която е пораснала в тях.

Оцени новината

Оцени новината
4.2/5 от 13 оценки
4.2/5 от 13 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Интервю на господина Даниел Серехидо пред Nostrabet 13.02.2023:

Интервю на господина Даниел Серехидо пред Nostrabet 13.02.2023:

21.05.2023 | 10:46

Интервю на господина Даниел Серехидо пред Nostrabet 13.02.2023: Как виждате цялата сага около стадион „Христо Ботев“, която от футболна, се превърна в политическа? - Честно казано, няма много какво да се каже. С парите, които са похарчени за този стадион, Пловдив трябва да има невероятно модерно съоръжение, готово да приема финали и домакинските мачове на Ботев с всички налични удобства. Сега обаче изглежда като бетонен блок с много функционални и естетически проблеми. Предполагам, че това няма да свърши скоро. Също така считам, че трябва да се назначи независима комисия, която да разследва десетилетните нередности, и виновните да бъдат съдени.

Отговори
1 1
До бившия директор

До бившия директор

20.05.2023 | 18:03

Пич,първо ти научи историята на БОТЕВ! Как победи Барселона и Байерн без нито един чужденец в отбора,как насмете Берое с 8-1зкал спечели Купата и т.н.И тогава съпостави тая сбирщина чернокожи некадърници със славния БОТЕВ! И после пиши послания..ако имаш доблест! И

Отговори
9 15
ДЗИ по БЕЛ - септември

ДЗИ по БЕЛ - септември

20.05.2023 | 18:12

Пич, това на Серехидо ли го пишеш?? Той не остана в Ботев точно заради несъгласие с политиката на безогледно налагане на чужди наемници на кило. И си го казва пак ЯСНО И РАЗБИРАЕМО в обръщението.

Отговори
19 4
Стоян Тонев

Стоян Тонев

20.05.2023 | 18:42

Че какво общо има Ботевъ /създаден през 2011 год./, с онзи Ботев /с последен собственик Христолов/, който победи Байерн и т.н.? Корените на сегашния Ботевъ са сопотски! Не ви ли омръзна да преиначавате историята си по ваше усмотрение? Смях!

Отговори
8 22
Тони Стоянов

Тони Стоянов

20.05.2023 | 19:07

Момче,пей си "Цингарела"и "Доко,Доко"и си гледай циганското "Локо"!

Отговори
21 5
naomi smauel

naomi smauel

20.05.2023 | 16:34

Мој бивши муж и ја смо раскинули пре годину и два месеца, а ја сам била у шестом месецу трудноће. Обоје се волимо и то је био шок за мене и заиста ми је сломило срце. Покушао сам да га позовем и обе линије су биле прекинуте. Покушао сам да дођем до њега на друштвеним мрежама, али ме је склонио са њих. Покушао сам да дођем до његових родитеља и они су ми рекли да је њихов син рекао да ме не воли и да не жели да ме види и да не знају шта није у реду. Плакала сам и плакала сваки дан јер сам га много волела. Док се нисам породила и беба није имала годину дана, нисам могла да вратим своју љубав. Опет сам био збуњен. Не знам шта да радим, а остала сам и без посла и немам новца да се бринем о беби. Била сам несрећна у животу па сам плакала сестри и рекла јој свој проблем и рекла да зна за моћну чаролију која је бачена др апатом која јој помаже када није могла да затрудни. Контактирала сам га путем е-поште и он је рекао да ће ми помоћи и рекао ми је да је жена ставила чини на мог мужа и рекла да ће ми помоћи да разбијем чини тако да ће ми се муж заувек вратити и да ће бити мој. За мене је било велико изненађење што се догодило све што је рекао. Муж ми се одмах вратио и рекао ми да му опростим. Хвала вам пуно овом моћном и искреном чаролију. Молим се да ће дуго живети и радити више од свог дивног дела. Ако имате проблем који вас мучи у животу, обратите се овом моћном играчу чаролија! Он ти може помоћи. Неће вас изневерити, можете га контактирати преко гмаил адресе: драпата4@ гмаил.цом или га можете контактирати преко његовог вибера/вхатсапп-а:(+66 81 302 8552)

Отговори
1 9

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?