61
Следвайте ни

Екипът на Бербатов внесе искане за нов конгрес на БФС

viber icon

Екипът на кандидата за президентския пост в БФС Димитър Бербатов внесе документи във футболната ни централа за това редовният конгрес на 18 март да бъде изборен. Малко преди Коледа Бербатов съобщи, че е събрал подписите на повече от 1/3 от клубовете, които членуват в БФС, за да бъде променен дневния ред на конгреса в средата на март и на него отново да се проведе гласуване за избор на нов президент и ръководство на организацията.

Днес в сградата на БФС в Бояна адвокат Георги Владов, който е част от екипа на Бербатов, внесе подписите на клубовете. „Успяхме, всичко е нормално. Няма никакви сензации. Както беше обявено, внесохме документите. БФС има две седмици, за да се произнесе. Минимумът е 1/3 от членовете, които са 670, а ние сме подали подписите на повече от тази 1/3. Всичко мина нормално, получихме входящ номер. Чакаме новини“, заяви той на излизане от централата.

Ако събраните подписи бъдат приети от Изпълкома на БФС, то на 18 март отново ще има битка между Борислав Михайлов и Димитър Бербатов за президентския пост в БФС. 

“Успяхме да внесем документите, всичко е нормално. Няма никакви изненади или сензации. Както беше обявено отдавна, внесохме документите и сега БФС има две седмици да се произнесе. Минимумът е 1/3, ние сме подали доста повече от това. Новоприетите клубове също влизат в тази бройка. Този път нямаше дезинфекция, хората вътре реагираха съвсем нормално и професионално. Това е всичко и чакаме новини”, заяви Владов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще депортират ли Джокович?