Следвайте ни

efbet Лига - по-вълнуваща от предишния сезон

viber icon

efbet Лига се завърна заедно с бонус играта от efbet “3x500 лева след всеки кръг на efbet Лига“. Още в първите два кръга зрителите се убедиха, че това първенство ще бъде по-вълнуващо от предишното. Причината е видима – налице е повишената конкуренция. В това първенство предварителните заявки няма да бъдат от значение.

Променя се и профилът на съперничеството. Още от началото се вижда с просто око, че почти всички искат да играят добър футбол. Българските отбори вече имат ясна идея за играта си и това прави продукцията им по-привлекателна. Единици са мачовете, които могат да бъдат вкарани в графата непривлекателни. Още от миналия сезон започна повишаване на резултатността, не може да има съмнение, че това ще продължи и в новото първенство. Мачовете без голове или с малко такива ще бъдат изключение от правилото.
Срещите се провеждат с ограничена публика, но вълнението по стадионите е безспорно.

Любителите на спортните злагания имат редица възможности от интересни маркети на efbet.com, с които да изпитат познанията си за българския футбол. Към тази тръпка oт efbet добавят и бонус игра „3x500 лева след всеки кръг на efbet Лига“. Правилата за участие са прости и може да откриете на liga.efbet.com. Всеки, залог в права колонка, в която има мач от efbet Лига носи автоматично участие на играчите за бонус играта и възможността за печалба на 500 лева free bet.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?