Следвайте ни

Двамата нови в Ботев взеха работни визи

viber icon

Фабио Бурбано и Андерсон Барбоса ще могат да бъдат използвани от спортно-техническото ръководство на Ботев (Пд), когато първенството се поднови, след като им бявха издадени работни визи. Двамата ще бъдат картотекирани в БФС когато дойде време първенството да продължи.

Бурбано е на 27 години и за последно е играл за Индепендиенте (Санта Фе) от Ко;умбия. Андерсон е бразилец. Той е на 20 години и играе като дясно крило.

През този сезон БФС затегна правилата за работните визи на чужденците и Ботев нямаше да може да ги ползва в мачовете, които трябваше да се играят по програма преди принудителното прекъсване заради пандемията от коронавирус.

 

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари (1)

Съвет към ЮЛИАН

Съвет към ЮЛИАН

24.03.2020 | 18:16

Преди да публуваш статии: ВИНАГИ ПРОВЕРЯВАЙ НАПИСАНИЯТ ТЕКСТ ЗА ПРАВИЛНОТО СЛОВОСЪЧЕТАНИЕ НА ИЗРЕЧЕНИЯТА И ДОПУСНАТИ неволно ГРЕШКИ, ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е ДОПУСТИМО. КО;УМБИЯ Бурбано е на 27 години и за последно е играл за Индепендиенте (Санта Фе) от Ко;умбия. Андерсон е бразилец. Той е на 20 години и играе като дясно крило. А КЪДЕ Е ИГРАЛ? ЗА КОЙ ОТБОР? ......

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?