Следвайте ни

Двама Крушарски в новата управа на Локо

viber icon

Още един Христо Крушарски ще влезе в новата управа на Локомотив Пловдив. Това ще стане факт на днешното Общо събрание на акционерите. На него ше бъдат направени значителни персонални и структурни промени в клуба. В борда на директорите ще има двама души на име Христо Крушарски. Освен 63-годишният бизнесмен, който управлява черно-белите от 5 години и половина, в тричленката ще влезе и племенникът му, който също се казва така. Той ще бъде изпълнителен директор заедно с Лауринас Розгис, който е представител на новите инвеститори в клуба. В това си качество те заедно ще подписват договори от името на клуба. 
 
Партньорите все пак ще придобият 50 процента от акциите на по-късен етап и ще имат право на двама свои представители в тричленния ръководен орган на клуба. Освен Розгис в него ще попадне и неговият съдружник Здравко Владимиров Иванов.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?