64

Душманин на "Левски" отказа да рита за България

Един от най-добрите футболисти на Лудогорец през пролетта Бърнарт Текпетей сензационно обяви, че е бил поканен да играе за националния отбор на България.

24-годишният футболист стори това при гостуването си в радиопредаването „Flood Light Sports“ на радио „Angel 96.1 FM“ в родната си Гана.

„От ръководството на клуба направиха опит да ме убедят да играя за националния отбор на България, но аз отказах тази възможност, защото обичам родината си Гана. Трябваше да съм в настоящия ганайски състав заради представянето ми, но Бог си знае работата“, коментира Текпетей.

Ганаецът изигра 24 мача в efbet Лига през сезон 2021/22, като в тях вкара 10 гола. Пет от тези попадения бяха реализирани само в рамките на месец април. Текпетей има два мача за националния отбор на Гана, но не е играл за „черните звезди“ от 2017 г.

Припомняме, че Текпетей се прочу в последния кръг от Първа лига, след като удари с юмрук в корема Билал Бари от Левски на "Герена", но реферът Владимир Вълков и колегите му от ВАР не отсъдиха дузпа и червен картон.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Paula Fox

Paula Fox

28.05.2022 | 17:07

Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ cеkс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ->> https://ja.cat/id398062

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?