Дубълът на Хебър започва подготовка на 21-ви юни

След по-малко от две седмици ще започна лятната си подготовка дублиращия тим на ФК Хебър, който получи по административен път покана за членство в Трета Югозападна футболна лига.

Старши-треньорът на селекцията Спас Гигов е свикал първи сбор на своите питомци на 21-ви юни, понеделник на спортна база "Георги Бенковски". Тогава ще стане ясно и как ще протече подготвителняи цикъл на хебърци. 

Както вече съобщихме новото първенство в Трета ЮФЛ ще стартира на 7-ми август с мачовете от 1-вия кръг. Това предполага, че "зелените" ще имат повече от 45 дни за лятна подготовка преди първия си официален мач.

Тази селекция на Хебър ще разчита основно на досегашните футболисти на клуба от U19, но се очаква към тях да бъдат аташирани и някои по-опитни играчи за да повдигнат класата на отбора.  

На този етап проблем пред Спас Гигов се очертава фактът, че първенството на U19 - Елитна група завършва чак на 26-ти юни, т.е. има да се изиграят още цели 3 мача и реално ангажираните с тази селекция футболисти няма да имат никакво време за почивка между края на сезона и лятната подготовка. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?