Следвайте ни

Донадони: В Китай си връщат предишния ритъм

viber icon

Животът в Китай постепенно се нормализира, но за футбола се изготвя специална програма, разкрива треньорът на китайския Шънджън Роберто Донадони. Ето какво каза той пред италиански колеги:

"Всички носим маски, когато излизаме навън. Животът се завръща към предишния си ритъм. Вече сме свободни, но трябва да се съобразяваме с някои проверки, когато влизаме в помещения или пазари. Всичко останало е доста свободно.

За футбола обаче нямаме конкретна програма все още. Тренираме в нашия център, както всички клубове. Знаем също, че първите няколко кръга ще се играят при закрити врата. Всичко това обаче са само хипотези. Не знаем никакви дати, ситуацията е сюреалистична".

Китайската футболна асоциация вече препоръча клубовете да се подготвят за началото на сезона през лятото.

Освен това играчите трябва да преминат два теста за коронавирус. Първият ще е през следващите дни, а вторият - седмица преди началото на шампионата.

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари (1)

скапани гнусари

скапани гнусари

20.04.2020 | 18:12

заразиха света. даже и се радват че страдаме, масов расизъм е докладван срещу чужденци в Китай а сега се завръщат обратно към "нормалния" си живот докато хората по ЕВРОПА И сащ умират. ГНУСНИ ГНИДИ СКАПАНИ ЖЪЛТУРИ ! ДА МРАТ ДАНО !

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?