64

Докато в Ботев се натуткат, новак във Втора лига им сви техен голаджия

Таранът Георги Лазаров преминава в новия хит на Втора лига Фратрия. 
Юношата на Ботев, който отбеляза 29 гола за Спартак този сезон, ще има пълна свобода в атаката на издържания от Виктор Бакуревич -  собственик на голямата верига магазини за руски стоки "Берьозка",  отбор. За тези, които не знаят, името на отбора означава „братство“, а слоганът на екипа е „frater pro fratre”, което означава „брат за брата“.

Припомняме, че Лазаров беше в един отбор с Никола Илиев и двамата вкараха  в един сезон 88 гола. През 2028 лятото треньорът Атанас Атанасов в последния момент го освобождава за сметка на Бисер Бонев преди да отлетят за големия детски турнир в  Гьотеборг.  После Илиев отиде в Интер, а "мозъците" на Коматево се отказаха от Георги. 

На 17 години Лазаров стана капитан на Спартак. Никой от препълнения щаб на "жълто-черните" обаче не намери време в неделните следобеди да гледа играта на Георги, който към днешна дата държи своеобразен рекорд - отбор от третото ниво, в чиято врата да не и вкарал гол.

Привържениците на Спартак пожелаха на доър час на Лазаров с пост в своята официална страница: "Пожелаваме успех от сърце на нашия капитан Жоро Лазаров в новия му отбор! Жорка, благодарим ти за раздаването и за всички хубави моменти! Винаги носи Спартак в сърцето си! Успех"

Не закъсня и реакцията на футболиста: "Благодаря Ви за искрената подкрепа! Спартак винаги ще е в сърцето ми! Пожелавам успех на Спартак и дано този велик клуб скоро бъде там, където му е мястото и ви носи само положителни емоции".

Оцени новината

Оцени новината
3.6/5 от 10 оценки
3.6/5 от 10 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?