61

Добри новини за Тодор Неделев след преглед на скенер

Обнадеждаващи новини за завръщане на терена е получил звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев след преглед днес. На 29-годишния национал е било направено изследване на скенер, а резултатите от него са окуражаващи. Тестът е показал, че Неделев е в добро състояние след операцията, която претърпя в Тбилиси, разкрива dsport. На 28 и 29 юли професор Шота Ингороква, който оперира футболиста в Грузия, ще пристигне в България и след това ще стане ясно какви ще бъдат прогнозите и колко време още ще трае възстановяването на играча.

Междувременно нов член на Управителния съвет избра на свое Общо събрание Сдружение ПФК Ботев. За член на УС на организацията, миноритарен собственик на ПФК „Ботев“ АД, на мястото на Теодор Бочев, който подаде оставка по лични причини, с единодушие бе избран ландшафтен арх. Петър Петров.

Роденият през 1985 г. в гр. Карлово архитект, носител на редица престижни награди, е ръководител на проекта „Парк 110 години Ботев Пловдив“, с който през 2021 г. печели второ място и в националния конкурс „Ландшафен архитект на годината 2020“. 

Общото събрание овласти Председателя на УС и/или негов пълномощник да гласува/т на свиканото за 10 август Общо събрание на ПФК „Ботев“ АД. На него се очаква да бъде попълнен Съветът на директорите на акционерното дружество, както и да бъде увеличен капиталът на дружеството.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?