61

Директорът на Локо Павел Колев: Шеф в Локо: При Боби Михайлов най-добре представената партия в БФС бе ДПС

Изпълнителният дирестор на Локомотив Пловдив Павел Колев, който бе заместник-изпълнителен директор на БФС заяви, че политическата партия ДПС е била най-силно представена във футболната ни централа при управлението на Борислав Михайлов. Колев говори пред колегите от "Свободна Европа".

"Факт е, че през времето, което Борислав Михайлов управляваше БФС, най-добре представена е била ДПС“, каза Колев.

Той визира Камен Костадинов, който беше и член на ръководството на движението. Костадинов почина внезапно през 2022 г.

"Официално той присъстваше като експерт, който беше връзката с Народното събрание. Това беше официалната му функция. И разбира се - добър приятел на Борислав Михайлов“, каза Колев.

Той заяви, че друга важна политическа фигура в БФС е кметът на Велико Търново Даниел Панов от ГЕРБ, който е и председател на Сдружението на общините в България.

"Тези хора са вътре за меко оръжие. Това е публична тайна. Меко оръжие, което в някои случаи става и твърдо. Това е един доста сериозен бизнес като в същото време е и възможност за прокарване на една или друга политика по места. Съвсем не е случайно, че всички структури, които управляват този спорт в целия свят, се използват за пране на пари и за осъществяване на корупционни сделки", каза още директорът на "смърфовете".

Колев заяви, че е "публична тайна, че в българския футобл има черно тото", но отрече някога да е получавал предложение за уговаряне на мач.

"Никога не са ми предлагали да уговаряме мачове. Знам, че имаше един случай – разбрах от други хора, че е воден такъв разговор. Няма да споменавам конкретни имена, защото беше отхвърлено това предложение. Става въпрос за Левски“, заяви той.

"Клубът имаше последователни двубои с даден отбор за първенството и Купата, като са предложили на Левски “дайте да си разменим една победа", защото клубовете имали различни приоритети. Това не се е случило. Не е трябвало аз да го решавам, но знам че не се е получило. На мен никой не ми е предлагал и не е бил воден такъв разговор, защото хората, които са работили с мен, че няма много смисъл да се говори по темата“, добави още той, като не разкри името на въпросния клуб, опитал да уговори мачовете със "сините“.

Оцени новината

Оцени новината
3.5/5 от 11 оценки
3.5/5 от 11 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
и о чудо

и о чудо

30.11.2023 | 13:07

познайте кой е другия отбор? Локо Пд и вместо да нпарвим това паднахме и двата мача 2-0 в Пловдив за Купата и 0-0 на Герена в реванша и за първенството 1-2. Ама то пак беше уреден но да паднем както и двата мача със Славия преди това. Особено тоя в който оставихте Кръстев да мине между 8 човека като на тренировка. Не се прави на луд ей! Той за тва младежа е прав да плюе по тебе и по Тити щото редите мачове и във футбола и в баскета.

Отговори
1 0
Честни сини очи

Честни сини очи

29.11.2023 | 19:45

Повервахме ти!

Отговори
4 4
и о чудо

и о чудо

30.11.2023 | 13:09

не го ли е срсам бе...тръгна си от Левски щото надушиха как е крал комисионни от Спрингс и НАсиру

Отговори
0 1
Драган

Драган

29.11.2023 | 19:25

Безсрамник и ти беше в кюпа.

Отговори
5 4
и о чудо

и о чудо

30.11.2023 | 13:08

абсолютно и много добре знаеше че въпреки че повеодхме с гол на Насиру последния кръг Левски легна на Локо Пълдин за 1-2 на Герено

Отговори
0 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?