Следвайте ни

Директорът на Ботев с окуражителна новина за Неделев и мистерия за Зингаревич

viber icon

Изпълнителният директор на Ботев Даниел Сереидо съобщи окуражителна новина за жълто-черната общност, касаеща любимеца й Тодор Неделев. "На финалната права сме в преговорите за нов договор с Тодор Неделев. Той идва с нас на лагера в Турция. Смятам, че всичко ще е успешно и той ще продължи да играе с фланелката на Ботев", заяви Сереидо. 

Испанският шеф на канарчетата коментира и кога руския бизнесмен Антон Зингаревич ще вземе акциите в клуба. "Последно се видях със Зингаревич на един от последните мачове на отбора. Чуваме се често с него. Очаквам го на лагера в Турция и чак след това с отбора ще се върне в Пловдив. Не е нужно той да е в Пловдив, за да придобие акциите на клуба", мистериозно заяви Сереидо. Той допълни, че ще се търсят спонсори за втория отбор на Ботев, който днес започна подготовка и ще се състезава в Б група: "Бюджетът ни няма да е много голям, но водим разговори с някои от рекламодателите да вдигнат бюджета за втория отбор. На мачовете на Б- отбора ще има билети, ще важат и картите, които са за първия отбор".

Наставникът на дубъла Стефан Стоянов сподели, че няма да е лесно на тима във втория ешелон. „В началото ще е много трудно, защото нито ние, нито БФС има цялостна яснота, как ще функционират тези Б отбори. Ние обаче сме амбицирани да направим професионален екип, чиято цел ще е да помогне на младите футболисти да се качат в А отбор. Да, сигурно ще има случаи, когато в Б отбора ще играят и футболисти от първия тим", каза Стоянов.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?