Димитър Илиев за Страсбург, Айнтрахт и...

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев сподели очакванията за двубоя със Страсбург утре. “Черно-белите” гостуват на френския тим в реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа, след като у дома отстъпиха с 0:1.

“От психологическа гледна точка мачът няма да е труден, защото сме в ролята на аутсайдер и никой не очаква от нас чудеса. В Търнава беше обратното - тогава не очаквах да е толкова трудно, но се получи кошмарен мач за нас. Със сигурност Страсбург е най-класният отбор, срещу който ще играем от началото на сезона, при това на неговия стадион. Важното е да покажем самочувствие. Ако се доближим до максимума на възможностите си, ще се противопоставим успешно”, сподели Илиев.

Видео с изказването на Митко Илиев може да видите ТУК

“Повечето момчета от нашия състав са играли пред голяма публика. За всеки футболист това е удоволствие. Не смятам, че ще бъдем стреснати. Аз лично се надявам стадионът да е пълен, което ще ни мотивира допълнително”, продължи нападателят на Локомотив.

“Разбира се, че не мислим за Айнтрахт (Франкфурт), още сме далеч от мачове с тях. Факт е обаче, че имаме голямо желание да изиграем още две срещи в Лига Европа. За нас участието в турнира е безценен опит”, добави Митко Илиев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Мюмюн

Мюмюн

15.08.2019 | 15:18

Май ганкиното ще играят калпаците от Локумспор - докато Страсбург ги опъва / отзад /

Отговори
1 1
И няма да се  притеснявате играйте си играта  смело- хора и ръченица!

И няма да се притеснявате играйте си играта смело- хора и ръченица!

15.08.2019 | 11:27

то царско село опъна без проблем коматевското село! Чудно как може да има хора да ви гледат! под прозореца да играете няма да си направя труда да ви погледна!

Отговори
1 2

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?