Димитър Илиев: Защо ни е ВАР, Никола Попов гледа и невижда

Да попитам защо е този ВАР, като не върши нищо, както винаги точно в целта на проблема попита капитанът на Локомотив Димитър Илиев след хикса (2:2) с Левски на "Лаута".

"Има шест камери, и на шестте се вижда, че има дузпа и не се свири нищо. Има шест ситуации, в които трябва да се гледа за дузпа - нищо. А в 93-ата минута вика главния да гледа дали има жълт картон или не.

Аз не мога да си обясня как може да свириш така един мач и след два дни да си пак на друг мач и да не дадеш 1000-процентова дузпа. Всеки един съдия ще даде това. Ако ми обясните защо е този ВАР, след като на всички камери се вижда как има дузпа.

При 2:2 с две ръце ме свалят, преди два дни на Петър Занев такава дузпа се свири. Искам да питам защо е този ВАР и каква роля играе в нашето първенство. На полувремето го гледахме, сега пак, искам съдията да излезе и да обясни.

Значи нас могат да ни наказват, да ни искат обяснения за нещата, които сме направили, а на реферите - нищо. Ще минат два-три дни и всичко ще се забрави.

Очаквам г-н Никола Попов да даде разумно обяснение защо не свири очевадната дузпа. Сработа е да имаш 12 000 кадъра в секунда и да се правиш, че не виждаш очевадното", завърши тирадата си Димитър Илиев.

P.s. Не, че нещо, но сега очаквайте наказание за Димитър Илиев, който каза, че и ВАР не може да ни оправи. В БФС да разберат, че царят отдавна е гол. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Горчев

Горчев

13.09.2021 | 16:34

Говеждият тим ще бъде бутан всячески!У нас ще има футбол на ниво,ама друг път!Никола Попов е само брънка от корумпирания БФС ,начело с Перукан и подпомаган от хора без акъл,катоЛечков и други подобни!Крайно време е шайката на четвъртите в света да бъде изметена от нашия футбол ,за ДС има прогрес!

Отговори
3 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?

Към анкетата