Следвайте ни

Димитър Илиев със стряскащо и болезнено признание...

viber icon

Капитанът на Локомотив Пловдив и национал на България Димитър Илиев направи откровено и болезнено признание след загубата с 0:3 от Франция в контролна среща, играна в Париж. Все пак Илиев отличи представянията на младите футболисти, които все пак според него са били и леко припряни в хода на срещата.

„Футболът затова е толкова велика игра. Беше ясно, че ще е подобен мача и ще се браним. Можеше да стигнем с доза шанс до позитивен резултат, но истината е, че сме на светлинни години във всяко едфно отношение от този отбор. Съвсем закономерно резултатът показва, че сега не можем да им се противопоставим. Това е положението за момента. Както всеки отбеляза, те са основен фаворит, с най-скъпия състав, суперзвезди, така че напълно нормално протече този мач.

„Със сигурност смятам, че не са това възможностите на отбора във фаза атака. Можем да играем по-спокойно. Губим топката често, припряно и това може да се отдаде на младия състав, който днес игра. Това са момчетата, които в бъдеще ще са гръбнакът на националния отбор. С такива противници можеш само да израстваш. Няма какво да губим, всеки даде максимума. Можеше в много от ситуациите да ги бяхме изиграли по-сериозно. Ако беше влязло положението на Карагарен, можеше да си тръгнем с добър резултат. Това е само контрола и дали е 0:1 или 0:3 – има значение, но не трябва да се залъгваме. Франция е отбор от друго ниво”.

„Класа от едната страна и битка от другата”, описа мача Митко Илиев.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (1)

Тъжно

Тъжно

09.06.2021 | 16:07

Но верно! Под вещото ръководство на четвъртите стигнахме до тук! И продължаваме в същата посока - надолу. Важното е да спазваме и капризите на Домус Ага и на присмехулника от Сла/в/ия. Дерзйте, некадърници! Няма недостижими низини!

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?