61

Димитър Илиев избран за №1 при класиката на Локо срещу Славия

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев бе избрав за №1 в мача срещу Славия, който със съотборниците му спечелиха категорично с 3:0. Илиев вкара втория гол и даде виртуозна асистенция за третия.

"През по-голямата част бяхме по-добрия и по-знаещия как да отбележи отбор, но и Славия имаше много ситуации. Бяхме пълни господари през по-голямата част. Можеше да вакраме и още.

"Знаехме, че Славия ще отваря много пространства, знаехме как да ги използваме, но не на 100 процента се получиха нещата, имаше и още ситуации, в които можеше да вкараме. Трябва да анализираме, защото можеше да губим след първите минути. Но след 20-ата минута бяхме много по-добри от Славия".

"Като цяло вкъщи никой не играе лесно срещу нас и никой няма да си тръгва лесно с трите точки. Трябва да играем с това настроение и агресия като гости, защото далеч от вкъщи не бележим с тази лекота като тук. Вървим повече от добре. Аз съм щастлив, че два мача вкарваме 6 гола на преки конкуренти за челните места".

"На мен не ми тежи, че не вкарвам, стига отборът да печели. Когато вкарвам и асистирам, радостта от победата е една идея по-голяма. Карагарен ми каза, че днес аз ще ги изкарам, позна, другия път той ще ни".

"Левски загуби тази инерция, трябва да използваме техните слаби места, на "Герена" не е лесно. Като качества и потенциал двата отбора са сходни. Надявам се стадионът да е пълен и да стане хубав мач. Нека по-добрият победи", заяви Илиев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?