Следвайте ни

Димитър Илиев: Беше неприятен за гледане мач

viber icon

Капитанът на Локомотив (Пловдив) - Димитър Илиев, говори след равенството 0:0 при визитата на Черно море.

Най-меко мога да кажа, че беше неприятен за гледане мач, но тук стават такива неща, каза капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев след хикса 0:0 срещу Черно море във Варна.

"Битка, единоборства - понякога чисти, понякога не. Имахме три-четири положения, които недоразвихме. Те имаха едно. Тук никога не е лесно. И другите ще губят точки. Заслужена точка.

Винаги първите мачове, особено след зимната пауза, са такива. Не искам да служи като оправдание, но тежко време за игра. Тук във Варна често се получават такива мачове - битка и единоборства.

Съжалявам, че не завършихме с гол тези две-три положения след хубави атаки.

Никога не е било лесно на Локомотив тук в исторически план. Надявам се следващия мач да е приятен за гледане. Срещу Лудогорец винаги стават хубави мачове с много положения. Надявам се този път да ги реализираме", завърши Димитър Илиев.

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев също даде мнението си:

"Беше доста трудно. Мисля, че в днешния мач единoборствата преобладаваха. През първото полувреме създадохме една-две ситуации, в които можехме да отбележим, но завършващият ни удар липсваше. Като за първи мач отборът стоеше добре. Имахме проблеми през седмицата, Салинас е един от тях. Надявам се всичко да е добре. Но като за първи мач бе добре.

Всичко е възможно. Лудогорец организационно са много добре, но това не играе на терена. Правим всичко възможно да се подготвим добре, последните мачове играхме добре срещу тях. Видях някои неща, но имаше и други, които не успяхме да направим, но с оглед на времето сме доволни.

Всички са здрави на този етап. Напрежение в отбора не е имало, нормално е тази криза се отразява на всички, но нашият президент винаги е бил точен и се е издлъжнил. Напрежението беше около отбора. Трябва да променим последния пас и завършващия удар", заяви Тунчев.

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай