64

Дигитална джаджа за феновете на Ботев - договор за партньорство с "Fanzee"

От Ботев (Пловдив) промотираха сключване на договор за партньорство с дигиталната платформа "Fanzee", специализираща в комуникацията с феновете. Пишещият тези редове пробва куизите, качени на платформата, и ви съветва да се регнете и да опитате. Занимателни са, но за жалот, малко на брой, засега.

Ботев е петият клуб, възползващ се от платформата "Fanzee". Другите са Деполтиво Кали (Колумбия), Пафос (Кипър), Зимбру (Кишинев) и клубът по електронни спортове Hellraisers.

"Fanzee" е инструмент за ангажираност на феновете, предназначен да спомогне на спортните организации да общуват със своите фенове чрез иновативни похвати и ексклузивни награди. Започвайки това партньорство, клубът ще интегрира платформата "Fanzee", за да създаде специално дигитално пространство за феновете на Ботев с развлекателно и актуално съдържание през целия сезон.

Предизвикайте себе и проверете знанията си през различни викторини, решавайте пъзели и колекционирайте токени на любимите си "жълто-черни" футболисти. Преследвайте първото място в класацията на феновете на отбора, печелейки награди и страхотни преживявания в деня на мача.

Изследвайте света на любимия си клуб в "Ботев Пловдив x Fanzee Hub" и получете шанс да спечелите ексклузивен достъп по време на нашите домакински мачове, започвайки с Дербито на Пловдив този уикенд", написаха от Ботев (Пловдив).

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?